Pornhub – Bump & Grind Pussy Stroker

(1 tuotearvio)

34,00 

Bump & Grind Pussy Stroker -tekopillu on suunniteltu tuottamaan ennen näkemätöntä nautintoa. Tunnelin teksturointi korostuu mitä syvemmälle etenet. Tuotteen takaosassa on extra-reikä, jonne voit halutessasi upottaa lisästimulaatiota tuottavan vibraluodin (ei sis. pakettiin).

Tuote on valmistettu erittäin pehmeästä TPE -materiaalista, jonka joustavuus takaa täydellisen mukavuuden ja sopivan tiukkuuden.

Kuvaus

Yli 80 miljoonalla päivittäisellä käyttäjällään Pornhub on maailman suosituin aikuisviihdesivusto. Pornhubin seksilelu-sarjaan sisältyy niin miehille kuin naisille suunnattuja tuotteita, joista osassa on hyödynnetty edistynyttä teknologiaa, kuten esim. virtuaalista todellisuutta.

Tätä tuote tekee käsityöstä entistäkin kiihkeämpää.

Pornhub – Bump & Grind Pussy Stroker – Tuotetiedot

 • Materiaali: teksturoitu (rinkuloitu) TPE
 • Valmistettu laadukkaasta ja turvallisesta materiaalista
 • Väri: Iho
 • Ainoastaan vesipohjaiset liukuvoiteet!
 • Lisätiedot

  Paino 0.567 kg

  1 arvio tuotteelle Pornhub – Bump & Grind Pussy Stroker

  1. Masaturpaattori

   Ei huono! Mielikuvituksettomasta ulkonäöstään huolimatta, Pornhub Bumb & Grind Pussy Stroker on laadukkaan oloinen masturbaattori. Kiitos muotoilun, se istuu käteen paremmin kuin mikään aikaisemmin kokeilemistani leluista. Rakenteelliset seikat myös luovat luottamusta tuotteen pitkäikäisyyttä kohtaan. Tuote on helppo pestä ja kuivata pienen kokonsa ja avonaisen tunnelin ansiosta, jokseenkin nämä seikat voivat myös rokottaa nautintoa. Vaikka Pussy stroker ei tuntumansa puolesta yllä monien japanilaisten masturbaattoreiden tasolle, onnistuu se tästä huolimatta työssään erinomaisesti! Laatuunsa nähden tuote on todella edullinen, joka tekee siitä helposti suositeltavan kenelle tahansa.

  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *