ManGasm – Lifetime Silicone Stroker Flesh

(1 tuotearvio)

74,00 

Rakastat tekopillun tuomaa kuumaa ja kosteaa tuntumaa, mutta vihaat ostaa jatkuvasti uusia? Köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa, eikä rikkaankaan kannata niin tehdä. Tämä ManGasmin tekopimppi on suunniteltu kestämään kanssasi koko eliniän, tai ainakin monia vuosia.

Mikä parasta, tämän tekopimpin häpyhuulet on valettu the World’s Most Beautiful Vagina Contest -kilpailun voittajan häpyhuulien malliseksi. Voit siis olla varma, että työnnät tämän tuotteen kanssa peniksesi maailman kauneimman fjöösan sisään.

Kuvaus

ManGasm Lifetime Silicone Stroker on valmistettu 100% ei-huokoisesta silicoonista, joka tarkoittaa sitä että bakteerit eivät pysty penetroitumaan sen sisään. Sinä sen sijaan pystyt.

Täysin hajuton!

ManGasm – Lifetime Silicone Stroker Flesh – Tuotetiedot

 • Materiaali: teksturoitu (nystyröity) 100% ei-huokoinen silikoni
 • Väri: Iho
 • Muottina käytetty Maailman kaunein vagina (the World’s Most Beautiful Vagina Contest) -kilpailun voittajaa
 • Ainoastaan vesipohjaiset liukuvoiteet!
 • Lisätiedot

  Paino 0.75 kg

  1 arvio tuotteelle ManGasm – Lifetime Silicone Stroker Flesh

  1. Masaturpaattori

   Mangasm – Lifetime Silicone Stroker lupaa kestävyyttä ja hyvää tuntumaa, mutta epäonnistuu kummallakin osa-alueella. Pari tunnelin nystyrää karisi pois jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen, joka teki lelusta vaarallisen käyttää. Lelu on siinä mielessä erikoinen, että tunneli tuntuu aluksi todella hyvältä, mutta muuttuu sitten pikkuhiljaa epämukavammaksi. Helppohoitoinen tuote kumminkin on!

  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *