Fleshlight – Ice Lady Crystal

66,00 

Fleshlight Ice Lady Crystal tarjoaa samat huippuunsa hiotut ominaisuudet kuin muutkin Fleshlight-tekopillut. Erona on että sisus ja kotelo ovat molemmat läpinäkyviä, jonka ansiosta voit katsella itseäsi työntymässä Ice Lady Crystalin voimakkaasti muotoillun insertti-tunnelin eri kammioiden läpi.

Valmistettu lämpöäjohtavasta pehmeästä Real Feel Super Skin® -materiaalista. Patentoitua materiaalia on saatavilla vain aidoissa Fleshlight-tekopilluissa.

Fleshlightin sisällä olevaa alipainetta voi säätää mieleisekseen kotelon takaosassa sijaitsevan korkin avulla. Fleshlight ei olekaan ihan tavallinen keinovagina, vaan päihittää muut ominaisuuksillaan.

Kuvaus

Fleshlight Ice Lady Crystal -insertti sisältää viisi uniikkia kammiota, joista jokainen stimuloi penistä täysin eri tavalla. Insertin halkaisija vaihtelee 10-18 millimetrin välillä, ja matkalle mahtuu niin hehkulamppua muistuttava kuin pallomainenkin kammio, sekä eri kammiot yhdistävä tiukempi tunneli. Tämän jääkuningattaren saa lämmitettyä laittamalla se lämpimän veden alle, jolloin pääset työntymään heti kuumaan toosaan.

Taskulamppua muistuttava huomiota herättämätön kotelointi! Asiaan perehtymätön ei esinettä tunnista, mutta perehtyneemmät saattavat jopa kadehtia. Kotelon takaosan korkin avulla voit säädellä myös laitteen alipainetta mieleiseksesi.

Tuntuma sisustunnelissa on kuin oikea iho. Ihanan pehmeästä Super skin materiaalista valmistettu Fleshlight-keinovagina jääkin kakkoseksi vain aidolle.

Laitteen sisusosa on helppo irrottaa ja puhdistaa lämpimän veden alla. Verkkokaupastamme saat hankittua tekopillulle myös aktibakteerista puhdistusainetta, sille soveltuvaa vesipohjaista liukuvoidetta, sekä ylläpitopuuteria, jonka ansiosta Fleshlight voi kestää hyvänä jopa kauemmin kuin sinä itse.

Hemmottele penistäsi ja hanki oma Fleshlightisi Tekopillu.fi:stä!


Fleshlight – Ice Lady Crystal – Tuotetiedot

 • Materiaali: teksturoitu erilaisilla kammioilla varustettu Real Feel Super Skin®
 • Insertin halkaisija: 1,0-1,8cm
 • Väri: Kirkas
 • Kotelon väri: Kirkas
 • Pituus: 25cm
 • Leveys: 10cm
 • Hypoallerginen, ei sisällä lateksia
 • Liukuvoide: Vain vesipohjaiset
 • Lisätiedot

  Paino 0.752 kg
  Mitat 25 × 10 × 10 cm

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight – Ice Lady Crystal”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *