Fleshlight – Stamina Training Unit STU

64,00 

Salaisuus hyvään kestävyyteen sängyssä ei ole mikään pilleri tai rohto, vaan HARJOITTELU!

Fleslight Stamina Training Unit on tekopillu miehille, jotka haluavat parantaa petikestävyyttään, tai muuten vaan nauttia erittäin tiukasta ja nystyröidystä Fleshlight-tekopillusta. Löydä rytmisi ja paranna suorituskykyäsi tyylikkäällä kultaisella tekopillulla. Tätä Fleshlightia on haukuttu jopa parhaaksi!

Patentoidusta Real Feel Super Skin® materiaalista valmistettu tekopillu ei sisällä lateksia ja on hypoallerginen. Käytä siis huoleti, sillä tuote on 100% turvallinen. Materiaali varastoi myös lämpöä, joten saat ensi työnnöistä lähtien intensiivisen ja miellyttävän kokemuksen, mikäli pidät tuotetta lämpimän veden alla hetken ennen käyttöä.

Kuvaus

Fleshlight STU:n sisuksen tyynymäinen nystyröinti jäljittelee taitavasti aidon vaginan seinämän lihaksia. Mietitkö mikä Fleshlight on paras? No tämä STU-insertti on ainakin erittäin arvostettu ja kehuttu. Se hieroo vehjettä sisäänpäin työnnyttäessä, mutta päästää sen hellästi pois sisästään. Tämä insertti sopii siis erityisen hyvin myös ympärileikatuille miehille.

STU on suunniteltu nimensä mukaisesti orgasmin viivyttelyn harjoitteluun ja oman suorituskyvyn parantamiseen. Jos kestät tämän työkalun tahdissa 10 minuuttia, kestät varmasti 20 minuuttia kenen tahansa kanssa. Stamina Training Unit -insertti on halkaisijaltaan 1,2-1,5 senttimetriä, joten tämä on todellakin TIUKKA tekopillu.

Insertin (sisus) materiaalina on käytetty muistakin Fleshlight-tekopilluista tuttua sametinsileää ja autenttiselta tuntuvaa Real Feel Super Skin® materiaalia. Tämä materiaali varastoi myös lämpöä, joten voit irrottaa sisuksen kotelosta ja pitää sitä hetken lämpimän veden alla ennen käyttöä saavuttaaksesi vieläkin aidomman kokemuksen.

Huomioi, että Fleshlight STU on aina valmis käyttöön ja kestää rajumpaakin menoa. Taitavasti aitoa jäljittelevä työkalu saattaakin hemmotella sinut pilalle.

Fleshlight-tekopilluissa on alipaineen säätöominaisuus, joten pystyt kotelon takaosasta säätämään vehkeeseen sopivan imun. Alipaine tuo aivan uudenlaista nautintoa, joka erottaa Fleshlightit halvemmista tekopilluista.

Oikein hoidettuna voi kestää jopa eliniän! Helppo pestä lämpimällä vedellä. Lisäksi meiltä saat ostettua myös tuotteelle tarkoitettua Fleswash puhdistusaineitta. Ostamalla Stamina Training Unitin teet varmasti kannattavan investoinnin.

Suositellaan käytettäväksi vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa. Esimerkiksi myymämme Fleshlube Water -liukuvoide on turvallinen valinta.

Treenaa itsesi huipulle tämän kultaisen Fleshlight-tekopillun avulla!

 

Fleshlight Stamina Training Unit STU – Tuotetiedot

  • Materiaali: Real Feel Super Skin® tyynymäisellä tekstuurilla
  • Insertin halkaisija: 1,2cm-1,5cm
  • Sisuksen väri: Pinkki
  • Taskulamppua muistuttavan kotelon väri: Kultainen
  • Hypoallerginen, ei sisällä lateksia
  • Pituus: 25cm
  • Halkaisija 10cm
  • Sopii ainoastaan vesipohjaisille liukuvoiteille

Lisätiedot

Paino 0.752 kg
Mitat 25 × 10 × 10 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight – Stamina Training Unit STU”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *