Fleshlight Girls – Jessica Drake Heavenly

69,00 

Fleshlight Girls Jessica Drake Heavenly -tekopillu tarjoaa sinulle taivaallista nautintoa kuten tuotteen nimikin kertoo. Kyseessä on pornotähti Jessica Draken häpyhuulien muotoon valettu tekopillu, joka on varustettu taivaallisen tuntuisella Heavenly -insertillä, sekä tähden nimikirjoituksella!

Fleshlight on tunnettu ja ylistetty tekopimppeihin erikoistunut tuotemerkki, jonka tyylikkäitä laitteita suosittelevat miljoonat asiakkaat ympäri maailman. Silkinpehmeä, lämpöä johtava ja taidolla teksturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista tehty sisäosa yhdessä komean taskulampulta näyttävän ja alipainetta tuottavan kotelon kanssa takaavat sinulle uskomattoman kokemuksen.

Eksklusiiviset Fleshlight-tuotteet jäljittelevät erittäin taitavasti aitoa tavaraa, eivätkä ne muille häviäkään.

Kuvaus

Texasilainen Jessica Drake on tunnettu aikuisviihdetähti, joka toimi stripparina El Pasossa ennen aikuisviihdeuraansa. Ei ole kovinkaan montaa asiaa, jota Jessica ei olisi tehnyt… Siksi myös hänen tekopillunsa tarjoaa erittäin monipuolista nautintoa ja stimulointia.

Heavenly-insertti on suunniteltu antamaan taivaallisen tiukkaa nautintoa. Insertti-tunnelin halkaisija vaihtelee 7-20mm välillä, joten kyseessä on tiukka tekopillu joka sopii kuitenkin useimmille miehille. Insertin alussa nystyröidyllä rinkulla varustettu pieni kammio, jonka jälkeen siirrytään todella tiukan tunnelin läpi kiemurtelevaan tunneliin. Tämän jälkeen saavutaan rinkuloituun putkeen, joka muuttuu lopussa nystyröidyksi.

Fleslight on valmistettu lämpöä keräävästä Real Feel Super Skin® -materiaalista, joka järjestää sinulle täydellisen kokemuksen. Voit irrottaa sisuksen kotelosta, ja pestä sitä lämpimän veden alla, jotta kokemus on täyttä timanttia heti ensimmäisestä työnnästä lähtien. Sisuksen materiaali on patentoitu. Irrotettavan sisuksen ansiosta tuote on äärimmäisen helppo pestä. Uskomaton laite, jossa on vielä muutakin toiminnallisuutta. Hypoallerginen, ei sisällä lateksia!

Taskulampulta näyttävä kuori ei ainoastaan hämää asiasta tietämättömiä ulkonäöllään, sillä lisäksi se myös tekee taivaalliselta tuntuvan alipaineen kotelon sisään. Imua voit säädellä kotelon takaosassa olevan korkin avulla. Näiden lyömättömien ominaisuuksiensa ansiosta Fleshlight-tekopillut ovatkin tekopillujen aatelia. Tästä kertovat myös miljoonat tyytyväiset asiakkaat.

Tämä uskollinen kumppani tyydyttää sinut juuri silloin kun sitä tarvitset. Sijoitus Fleshlightiin on kannattava, sillä oikein huollettuna se kestää jopa eliniän. Miljoonat ihmiset ovat hankkineet Fleshlightin, sinun vuorosi?

Fleshlight Girls – Jessica Drake Heavenly– Tuotetiedot

 • Materiaali: teksturoitu (Heavenly) Real Feel Super Skin®
 • Insertin halkaisija: 0,7-2,0cm
 • Sisuksen väri: Iho
 • Taskulamppua muistuttavan kotelon väri: Vaalea helmiäisväri
 • Pituus: 25cm
 • Halkaisija: 10cm
 • Hypoallerginen, ei sisällä lateksia
 • Sopii ainoastaan vesipohjaisille liukuvoiteille
 • Lisätiedot

  Paino 0.752 kg
  Mitat 25 × 10 × 10 cm

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight Girls – Jessica Drake Heavenly”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *