Fleshlight Girls – Tori Black Sultry

69,00 

Tori Black on legendaarinen aikuisviihdetähti, jonka Sultry -peppumasturbaattori on nyt saatavilla tähden nimikirjoituksella varustettuna!

Fleshlight on arvostettu keinovaginoihin erikoistunut tuoteperhe, jonka laitteita suosittelevat miljoonat miehet ympäri maailman. Sametinpehmeä, lämpöä varastoiva ja kiihottavasti teksturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista tuotettu sisus yhdessä komean taskulampulta näyttävän ja alipainetta luovan kotelon kanssa antavat sinulle uskomattoman kokemuksen. Tämä tekopeppu häviääkin aitoudessaan ainoastaan aidolle tavaralle.

Kuvaus

Sultry-masturbaattorin sisustunnelin on voimakkaasti muotoiltu ultimaattisen stimuloinnin luomiseksi. Nauti Fleshlightin monipuolisesta muotoilusta vaikka Torin tuotantoon tutustuen.

Fleshlight valmistetaan lämpöä säilyttävästä Real Feel Super Skin® -materiaalista, joka järjestää sinulle täydellisen kokemuksen. Voit irrottaa sisuksen kotelosta, ja pitää sitä lämpimän veden alla, jotta tuntuma olisi mahtava heti ensimmäisestä työnnästä lähtien. Insertin materiaali on patentoitu, ja sitä saa ainoastaan aidoissa Fleshlight-tekopilluissa. Irrotettavan insertin ansiosta helppo pestä.. Ei jää kakkoseksi kuin aidolle tavaralle. Ei sisällä lateksia!

Taskulamppua muistuttava kotelo ei vain hämää asiaan perehtymättömiä ulkonäöllään, vaan myös luo taivaalliselta tuntuvan alipaineen tekopilluun. Imua voit säädellä kotelon takapuolella olevan ruuvin avulla. Voittamattomien ominaisuuksiensa ansiosta Fleshlight-tekopillut ovat tekopillujen parhaimmistoa. Tästä kielivät myös monet miljoonat tyytyväiset asiakkaat. Fleshlight-keinovagina ei ikinä nalkuta ja on koska tahansa valmiina tosi toimiin. Tämä uskollinen työkalu tyydyttää sinut kun sinulle parhaiten sopii. Ja mikä parasta, hoidettuna Fleshlight-keinovagina voi kestää jopa koko eliniän ajan. Miljoonat ihmiset ovat hankkineet Fleshlightin, sinun vuorosi?

Fleshlight Girls – Tori Black Sultry – Tuotetiedot:

  • Materiaali: Teksturoitu (Sultry) Real Feel Super Skin®
  • Insertin leveys: 0,7-2,2cm
  • Väri: Iho
  • Kotelon väri: Vaalea helmiäinen
  • Pituus: 25cm
  • Leveys: 10cm (levein kohta)
  • Hypoallerginen, ei sisällä lateksia!
  • Helppo pestä irrotettavan sisuksen ansiosta
  • Sopii ainoastaan vesipohjaisille liukuvoiteille

Lisätiedot

Paino 0.749 kg
Mitat 10 × 10 × 25 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight Girls – Tori Black Sultry”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *