Fleshlight – Sex In A Can, Lady Lager

58,00 

Tässä on todellinen ”käsityöläisolut”. Rakkaudella pantu Fleshlight Sex In A Can Lady Lager -tekopillu vie Fleshlightin häive-ominaisuudet aivan uudelle tasolle jäljittelemällä olut-tölkkiä.

Fleshlight on arvostettu laadukkaisiin tekopilluihin erikoistunut brändi, jonka tuotteita suosittelevat monet miljoonat miehet ympäri maailman. Sametinpehmeä, lämpöä johtava ja kiihottavasti teksturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista valmistettu sisusosa yhdessä tyylikkään olut-tölkkiä muistuttavan ja alipainetta luovan kotelon kanssa takaavat sinulle ikimuistoisia hetkiä – yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.

Kuvaus

Tämä Fleshlight-tuote on erittäin kompakti ja pienempi kuin tavalliset Fleshlight-tekopillut. Olut-tölkkiä muistuttava ulkokuori on omiaan piilottamaan tuotteen todellisen olemuksen.

Varustettu taitavasti aidon vaginan tuntua jäljittelevällä Mini Lotus -insertillä, joka on saatavilla ainoastaan tässä tekopillussa. Insertti-tunneli on lyhyt (noin 17cm), mutta sitäkin tiukempi. Tunnelin halkaisija vaihtelee 0,6-1,9cm välillä, ja on tiukempi kuin suurin osa muista Fleshlight-tuotteista. Insertti on varustettu seitsämällä erilaisella kammiolla. Alussa on todella tiukka ja pyöreä noin 1cm halkaisijalla varustettu sisääntulokammio. Tämän jälkeen siirrytään vastaavan, mutta hieman leveämmän kammion läpi Lotus-kukkaa muistuttavaan kammioon, josta myös insertin nimi juontaa juurensa. Seuraavana vuorossa pallomainen, insertin suurin kammio, jonka jälkeen edessä häämöttää kolme ovaalin muotoista kammiota.

Mini Lotus -insertti toimii liukuvoiteiden kanssa samalla tavalla kuin sen isosisko, Lotus-insertti. Liukuvoide kerääntyy epätasaisesti insertti-tunneliin, jonka vuoksi myös kitka vaihtelee eri kammioiden välillä, mikä tekeekin tästä insertistä hyvin monipuolisen ja erilaista nautintoa ja stimulointia tarjoavan.

Fleshlight-tekopillut valmistetaan lämpöä varastoivasta Real Feel Super Skin® -materiaalista, joka takaa sinulle unohtumattoman kokemuksen. Voit irrottaa sisuksen kotelosta, ja pestä sitä lämpimässä vedessä, jotta tuntuma olisi kuuma heti alussa. Sisuksen materiaali on patentoitu. Helppo myös pestä irrotettavan sisuksen ansiosta. Meiltä saat ostettua myös aktibakteerista puhdistusainetta Fleshlightille.

Hypoallerginen, ei sisällä lateksia!

Miljoonat ihmiset ympäri maailman suosittelevat Fleshlight-tekopilluja! Tee kannattava ja pitkä-ikäinen sijoitus jo tänään – Fleshlight-tuotteet kestävät oikein hoidettuna jopa koko eliniän ajan.

Fleshlight – Sex In A Can, Lady Lager – Tuotetiedot

 • Materiaali: teksturoitu (Mini Lotus) Real Feel Super Skin®
 • Insertin halkaisija: 0,6-1,9cm
 • Sisuksen ja etuosan väri: Iho
 • Olut-tölkkiä muistuttavan kotelon väri: Sininen ja kultainen
 • Hypoallerginen, ei sisällä lateksia
 • Pituus: 20,3cm
 • Halkaisija leveimmästä kohdasta: 7,6cm
 • Ainoastaan vesipohjaiset liukuvoiteet!
 • Lisätiedot

  Paino 0.54 kg
  Mitat 20.2 × 7.6 × 7.6 cm

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight – Sex In A Can, Lady Lager”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *