Fleshlight Girls – Riley Reid Euphoria

69,00 

Riley Reid. Timmi brunette, jonka aikuisviihdetuotanto on saavuttanut maailmanlaajuisen suosion. Ja nyt sinulla on mahdollisuus ostaa hänen kuuluisan takaporttinsa mukaan muotoiltu tekopeppu-masturbaattori, joka on varustettu myös Rileyn nimikirjoituksella!

Fleshlight on perinteikäs keinovaginoihin ja keinopyllyihin erikoistunut maailmankuulu brändi, jonka tyylikkäitä tuotteita suosittelevat monet miljoonat miehet ympäri maailman. Silkinpehmeä, lämpöä johtava ja kiihottavasti teksturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista tehty insertti yhdessä tyylikkään taskulampulta näyttävän ja alipainetta tuottavan kotelon kanssa muodostavat uskomattoman kokemuksen.

Eksklusiiviset flesu-tuotteet jäljittelevät taitavasti aitoa tavaraa (eivätkä ne muille häviä).

Kuvaus

Riley Reidin Euphoria tekopylly on vallankumouksellisesti muotoiltu! Tämän masturbaattorin sisustunnelin muotoilussa käytetään hyväksi Fleshlightin uniikkeja ”nautinto taskuja”. Sisustunneli, eli insertti sisältää kolme ensin kapenevaa ja sitten levenevää kammiota, jonka seinämistä löytyy verkkomaista tekstuuria, sekä muutamia perinteisempiä nystyröitä. Kammioiden välissä on tiukentuva rinkula. Yhdessä nämä elementit saavat aikaan aaltoilevan ja erittäin stimuloivan tuntuman, joka on todella korkealle arvostettu käyttäjien keskuudessa!

Tekoperse on valmistettu pehmeästä ja lämpöä johtavasta Real Feel Super Skin® -materiaalista, joka takaa sinulle mahtavat sessiot. Ei jää kakkoseksi kuin aidolle – älä totu liian hyvään.

Voit irrottaa sisusosan kotelosta, ja huljuttaa sitä kuuman veden alla, jotta kokemus on ihanan tuntuinen heti ensimmäisestä työnnästä lähtien. Insertin materiaali on patentoitu. Helppo ja nopea pestä. Hypoallerginen, ei sisällä lateksia!

Taskulamppua muistuttava kotelo ei vain harhauta tietämättömiä ulkonäöllään, vaan myös tekee ihanasti hellivän alipaineen kotelon sisään. Alipainetta pääset säätämään kotelon takana olevan korkin avulla. Lyömättömien ominaisuuksiensa ansiosta flesut ovat omassa luokassaan. Tästä kertovat myös miljoonat tyytyväiset (ja tyydyttyneet) miehet. Fleshlight-tekopeppu ei ikinä ole huonolla tuulella ja on aina valmiina ottamaan sinut sisäänsä. Tämä uskollinen työkalu hoitelee sinut kun sitä tarvitset.

Katso alta, miten Riley vastaa klassiseen kysymykseen, eli siihen onko koolla väliä?

Fleshlight Girls – Riley Reid Euphoria – Tuotetiedot:

  • Materiaali: Teksturoitu (Euphoria) Real Feel Super Skin®
  • Insertin leveys: 1,0-3,0cm
  • Väri: Iho
  • Kotelon väri: Vaalea helmiäinen
  • Pituus: 25cm
  • Leveys: 10cm (levein kohta)
  • Hypoallerginen, ei sisällä lateksia!
  • Sopii ainoastaan vesipohjaisille liukuvoiteille

Lisätiedot

Paino 0.752 kg
Mitat 25 × 10 × 10 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight Girls – Riley Reid Euphoria”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *