Fleshlight – Pink Butt Original

69,00 

Yli vuosikymmenen ajan Fleshlight Pink Butt Original -tekopeppu on tarjonnut miehille mahdollisuuden nauttia yhdestä suurimmista seksuaalisista tabuista — eli tietenkin peppuseksistä. Mikä parasta, tätä peppua voi panna paljaalla ilman pelkoa pöpöistä.

Tiukkaan ja poimutettuun Fleshlight -tekopeppuun työntyminen on lähin korvike aidolle tavaralle mitä markkinoilla on tarjota nykypäivänä.

Yli 10 miljoonaa ihmistä on valinnut Fleshlightin — luota sinäkin markkinoiden arvostetuimpaan brändiin.

Kuvaus

Tämä Flesu on varustettu Original-insertillä, joka on nimensä mukaisesti se aito ja alkuperäinen. Joskus yksinkertainen on kaunista — kuten tässä tapauksessa, sillä Originalissa ei ole lainkaan teksturointia sen insertti-tunnelissa. 1,9cm halkaisijalla varustettu tunneli sopii useimmille miehille, mutta tuntuu erityisen hyvältä heille keidän strategiset mitat ovat hieman keskivertoa suurempia.

Sisustunnelin silkinpehmeä Real Feel Super Skin® -materiaali antaa sinulle erittäin pehmeät kyydit. Lisäksi se varastoi lämpöä — voit siis irrottaa sisustunnelin kotelosta ja antaa lämpimän veden valua sen läpi hetken aikaa, jotta kokemus olisi kiihkeän kuuma heti ensi kosketuksesta lähtien. Insertin materiaali on patentoitu, ja sitä saa ainoastaan aidoissa Fleshlight-tekopilluissa. Irrotettavan insertin ansiosta tämä tuote on myös helppo pestä… Tästä ei enää tekopillu parane.

Hypoallerginen, ei sisällä lateksia!

Mikä on Fleshlight?

Fleshlight on legendaarinen ja arvostettu tekopimppeihin erikoistunut tuotemerkki, jonka kehuttuja tuotteita suosittelevat miljoonat miehet ympäri maailman. Sileä ja pehmeä, lämpöä johtava ja taitavasti teksturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista tuotettu sisustunneli yhdessä tyylikkään mustan taskulamppua muistuttavan ja penistä hyväilevää alipainetta tuottavan kotelon kanssa antavat sinulle erittäin nautinnollisen kokemuksen — käytit sitä sitten yksin tai kumppanin kanssa. Eksklusiiviset tuotteet jäljittelevät erittäin taitavasti aitoa tavaraa, eivätkä ne muille häviäkään.

Fleshlight Pink Butt Original – Tuotetiedot:

  • Materiaali: Sileä Real Feel Super Skin®
  • Insertin leveys: 1,9cm
  • Insertin tekstuuri: Tasainen
  • Väri: Pinkki
  • Kotelon väri: Musta
  • Pituus: 25,5cm
  • Leveys: 10cm (levein kohta)
  • Hypoallerginen, ei sisällä lateksia
  • Sopii ainoastaan vesipohjaisille liukuvoiteille

Lisätiedot

Paino 0.752 kg
Mitat 25.5 × 10 × 10 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight – Pink Butt Original”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *