Fleshlight – Pink Lady Original

66,00 

Pink Lady Original on alkuperäinen, aito ja autenttinen Fleshlight tekopillu. Kyseessä on maailman myydyin Fleshlight malli, joten tätä suosittelee varmasti moni muukin kuin me.

Pink Lady saa sinut ymmärtämään, miksi yli kolme miljoonaa miestä on tähän päivään mennessä valinnut Fleshlight brändin tuotteita turvalliseen ja vastuulliseen nautintoon soolona tai kumppanin kanssa.

Kuvaus

Jo yli vuosikymmenen ajan Fleslightin Pink Lady Original tekopillu on tuonut miehille nautintoa ja toiminut lippulaivana muille Fleshlight perheen tuotteille. Kyseessä on maailman myydyin ja suosituin Fleshlight. Mikäli siis puntaroit eri mallivaihtoehtojen välillä, niin tälle mallille löytyy kyllä varmasti suosittelija jos toinenkin, joten tällä valinnalla ei voi mennä ainakaan täysin metsään.

Tämä tekopillu on aina valmiina, ei koskaan valita, eikä tarvitse edes esileikkejä. Pink Lady kestää myös kovempaa menoa ja rynkytystä. Insertin sisähalkaisija on 2cm, joten se takaa hyvän tuntuman useimmille miehille. Pink Lady Originalia suositellaan kuitenkin hieman keskivertoa paremmin varustelluille miehille.

Tuotteen erinomainen muotoilu ja patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista tehty insertti maksimoivat nautintosi kerta toisensa jälkeen! Erittäin pehmeä ja lämpöä varastoiva materiaali takaa erittäin realistisen tuntuman, eikä se jää kakkoseksi kuin aidolle tavaralle.

Fleshlightin kotelo on suunniteltu muistuttamaan taskulamppua, jonka ansiosta sen saa kätevästi piilotettua, eivätkä asiaan perehtymättömät ymmärrä että kyseessä ei olekaan tavallinen taskulamppu. Kotelon toinen salaisuus on se, että se luo miehuutta hyväilevän alipaineen tekopillun sisälle. Alipaineen määrää voi säädellä kotelon takaosassa olevan korkin avulla, joten tämä Fleshlight malliston alkuperäinen ja siksi myös simppelin yksinkertainen tekopillu osaa olla myös monipuolinen. Kotelo ja Super Skin sisus muodostavat yhdessä työkalun, jonka avulla saat uudestaan ja uudestaan intensiivisiä orgasmeja yksin tai partnerin kanssa.

Oikein ylläpidettynä Fleshlight tuotteet säilyvät puhtaina ja kestävät käyttöä useita vuosia minimaalisella huolenpidolla. Sisus on helposti irrotettavissa puhdistusta varten.

 

Fleshlight Pink Lady Original – Tuotetiedot:

  • Materiaali: Sileä Real Feel Super Skin®
  • Pituus: 25,5cm
  • Insertin leveys: 1,9cm
  • Insertin tekstuuri: Tasainen
  • Väri: Pinkki
  • Kotelon väri: Musta
  • Läpimitta: 10cm (levein kohta)
  • Hypoallerginen, ei sisällä lateksia
  • Sopii ainoastaan vesipohjaisille liukuvoiteille

Lisätiedot

Paino 0.752 kg
Mitat 25.5 × 10 × 10 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight – Pink Lady Original”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *