Fleshlight Girls – Nikki Benz Reign

69,00 

Aikuisviihdetähti Nikki Benzin 3D-mallinnettu tekopeppumasturbaattori. Varustettu Nikkin nimikirjoituksella!

Fleshlight on arvostettu masturbaattoreihin erikoistunut tuotemerkki, jonka kehuttuja laitteita suosittelevat miljoonat miehet ympäri maailman. Sametinpehmeä, lämpöä varastoiva ja taidolla teksturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista valmistettu sisäosa yhdessä tyylikkään taskulamppua muistuttavan ja alipainetta luovan kotelon kanssa muodostavat uskomattoman kokemuksen. Fleshlight ei häviäkään kuin aidolle.

Kuvaus

Reign-masturbaattori tuo Nikki Benzin kuuluisan takamuksen taviksen ulottuville. Tekopepun sisutunneli on voimakkaasti muotoiltu parasta mahdollista kokemusta varten; löytyy rinkulointia, nystyröitä, salmiakkikuviota ja tiukkoja supistuksia. Sisustunnelin leveys vaihtelee 0,7cm ja 1,9cm välillä, ja se sopii erinomaisesti keskikokoisille.

Sametin pehmeä ja patentoitu Real Feel Super Skin® -materiaali antaa unohtumattoman orgasmin. Voit irrottaa sisuksen kotelosta, ja huljuttaa sitä lämpimän veden alla, jotta kokemus on lämmin heti alussa. Sisuksen materiaali on patentoitu. Irrotettavan insertin ansiosta helppo pestä.. Jää kakkoseksi vain aidolle. Hypoallerginen, ei sisällä lateksia!

Taskulampulta näyttävä kuori ei vain harhauta asiaan perehtymättömiä olemuksellaan, sillä se myös tekee erittäin miellyttävän alipaineen keinovaginan sisälle. Alipainetta pääset säätämään kotelon takaosassa olevan korkin avulla. Näiden lyömättömien ominaisuuksiensa ansiosta Fleshlight-tekopillut ovat omassa luokassaan. Tästä kertovat myös miljoonat tyytyväiset miehet ympäri maailman.

Tämä uskollinen kumppani tyydyttää sinut kun sinulle parhaiten sopii. Ja mikä parasta, hoidettuna Fleshlight-keinovagina voi kestää jopa kauemmin kuin sinä itse.

Fleshlight Girls – Nikki Benz Reign – Tuotetiedot:

  • Materiaali: Teksturoitu (Reign) Real Feel Super Skin®
  • Insertin leveys: 0,7-1,9cm
  • Väri: Iho
  • Kotelon väri: Vaalea helmiäinen
  • Pituus: 25cm
  • Leveys: 10cm (levein kohta)
  • Hypoallerginen, ei sisällä lateksia!
  • Helppo pestä irrotettavan sisuksen ansiosta
  • Sopii ainoastaan vesipohjaisille liukuvoiteille

Lisätiedot

Paino 0.729 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight Girls – Nikki Benz Reign”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *