Fleshlight Girls – Madison Ivy Wonderland

69,00 

Pornotähti Madison Ivyn nimikko Fleshlight-keinopeppu! Wonderland-masturbaattorin etuosa on tarkka kopio Madison Ivyn peräpään muodoista. Varustettu tähden nimmarilla.

Fleshlight on perinteikäs miesten masturbaattoreihin keskittyvä yhtiö, jonka laitteita suosittelevat miljoonat miehet ympäri maailman. Silkinpehmeä, lämpöä johtava ja taidolla teksturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista tuotettu sisäosa yhdessä tyylikkään taskulamppua muistuttavan ja alipainetta tuottavan kotelon kanssa muodostavat nautinnollisen kokemuksen. Tämä tekopeppu häviääkin tuntumassa ainoastaan aidolle.

Kuvaus

Fleshlight on valmistettu lämpöä varastoivasta Super skin -materiaalista, joka takaa sinulle täydellisen kokemuksen. Tämän ominaisuuden ansiosta voit irrottaa sisusosan taskulampun näköisestä kotelosta, ja huljuttaa sitä lämpimässä vedessä, jotta tuntuma olisi kuuma heti ensimmäisestä työnnästä lähtien. Insertin materiaali on patentoitu, ja sitä saa ainoastaan aidoissa Fleshlight-tekopilluissa. Irrotettavan sisuksen ansiosta tuote on äärimmäisen helppo pestä. Lisäksi se on myös hypoallerginen, eikä sisällä lateksia.

Taskulampun näköinen kuori ei pelkästään harhauta asiasta tietämättömiä ulkonäöllään, vaan myös luo ihanan alipaineen tekopillun sisälle. Alipainetta pääset säätämään kotelon takapuolella sijaitsevan korkin avulla. Innovatiivisten ominaisuuksiensa ansiosta Fleshlightit ovat masturbaattorien parhaimmistoa. Näin kertovat myös monet miljoonat tyytyväiset (ja tyydyttyneet) miehet ympäri maailman. Fleshlight-keinopeppu ei ikinä nalkuta ja on koska tahansa valmiina käyttöön. Tämä luotettava kumppani tyydyttää sinut juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Sijoitus Fleshlightiin on kannattava, sillä hoidettuna Fleshlight-tekopeppu kestää jopa koko eliniän ajan. Nauti Fleshlightista yksin tai kumppanin kanssa.

Fleshlight Girls – Madison Ivy Wonderland – Tuotetiedot:

  • Materiaali: Teksturoitu (Wonderland) Real Feel Super Skin®
  • Väri: Iho
  • Kotelon väri: Vaalea helmiäinen
  • Pituus: 25cm
  • Leveys: 10cm (levein kohta)
  • Hypoallerginen, ei sisällä lateksia!
  • Helppo pestä irrotettavan sisuksen ansiosta
  • Sopii ainoastaan vesipohjaisille liukuvoiteille

Lisätiedot

Paino 0.757 kg
Mitat 10 × 10 × 25 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight Girls – Madison Ivy Wonderland”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *