Fleshlight Girls – Lisa Ann Barracuda

69,00 

Kenties aukuisviihdealan tunnetuimman MILF:in, Lisa Ann:n nimikkotekopillu! Tämän lähemmäksi tuskin pääset enää Lisa Ann:n toosaa, joten kyseessä on varsin ainutlaatuinen tilaisuus. Fleshlight-keinovagina on varustettu tietenkin myös Lisa Ann:n nimmarilla!

Fleshlight on ylistetty tekopilluihin erikoistunut tuoteperhe, jonka tuotteita suosittelevat miljoonat miehet ympäri maailman. Sametinpehmeä, lämpöä varastoiva ja taidolla teksturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista valmistettu sisäosa yhdessä tyylikkään taskulampulta näyttävän ja alipainetta luovan kotelon kanssa muodostavat nautinnollisen kokemuksen.

Kuvaus

Kiimainen Milf Lisa Ann on antanut emättimensä Fleshlight-yhtiön mallinnettavaksi, ja lopputuloksena syntyi tämä tuote. Varustettu Barracuda-insertillä, jossa on kaksi erilaista kammiota. Ensimmäinen noin 4 senttimetriä pitkä kammio on varustettu harjasmaisilla nystyröillä, jotka osoittavat tunnelin suuaukkoa kohti ja vastustelevat työntymistä. Ensimmäisen kammion jälkeen tunnelissa on kapeampi rinkula, jonka lävitse työnnytään seuraavaan kammioon. Toinen kammio on varustettu samoilla harjamaisilla nystyröillä, mutta tällä kertaa ne osoittavatkin eteenpäin ja vastustelevat takaisin päin liukumista. Yhdessä nämä kammiot luovat ympärillesi hierovan ja stimuloivan puristuksen, joka ei taatusti jätä sinua kylmäksi.

Fleshlight-tekopillut valmistetaan lämpöä varastoivasta Real Feel Super Skin® -materiaalista. Voit irrottaa sisuksen taskulampun näköisestä kotelosta, ja pestä sitä lämpimän veden alla, jotta kokemus on kuuma heti alussa. Insertin materiaali on patentoitu, ja sitä saa ainoastaan aidoissa Fleshlight-tekopilluissa. Irrotettavan sisuksen ansiosta tuote on äärimmäisen helppo pestä.

Hypoallerginen. Ei sisällä lateksia!

Taskulampun näköinen kotelo ei vain hämää tietämättömiä olemuksellaan, vaan myös luo ihanan alipaineen tekopilluun. Alipainetta pääset säätämään kotelon takana olevan korkin avulla. Näiden lyömättömien ominaisuuksiensa ansiosta flesut ovat keinovaginoiden kuninkuusluokkaa. Tästä kertovat myös miljoonat tyytyväiset asiakkaat ympäri maailman. Fleshlight-keinovagina ei koskaan nalkuta ja on koska tahansa valmiina leikkeihin. Tämä luotettava kumppani hoitelee sinut juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Tämä sijoitus kestää, sillä oikein hoidettuna Fleshlight-keinovagina voi kestää jopa kauemmin kuin oma maallinen taipaleesi. Fleshlight luo nautinnollisia hetkiä yksin tai yhdessä.

Fleshlight Girls – Lisa Ann Barracuda – Tuotetiedot

 • Materiaali: teksturoitu (Barracuda) Real Feel Super Skin®
 • Insertin halkaisija: 1,0-1,8cm
 • Sisuksen väri: Iho
 • Taskulamppua muistuttavan kotelon väri: Vaalea helmiäisväri
 • Pituus: 25cm
 • Halkaisija: 10cm
 • Hypoallerginen, ei sisällä lateksia
 • Sopii ainoastaan vesipohjaisille liukuvoiteille
 • Lisätiedot

  Paino 0.752 kg
  Mitat 25 × 10 × 10 cm

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight Girls – Lisa Ann Barracuda”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *