Fleshlight Girls – Kayden Kross Lotus

69,00 

Pornotähti Kayden Krossin nimikko-Fleshlight, joka on on valmistettu hänen emättisensä muotoiseksi. Keinovaginan ”pilluposkea” kaunistaa Kaydenin teksturoitu nimikirjoitus.

Insertti-tunnelin halkaisija vaihtelee 10-20 millimetrin välillä, joten tämä keinovagina takaa hyvän tuntuman useimmille miehille.

Fleshlight on laadukas keinovaginoihin keskittyvä tuotemerkki, jonka tyylikkäitä masturbaattoreita suosittelevat miljoonat miehet ympäri maailman. Sametinpehmeä, lämpöä johtava ja kiihottavasti teskturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista tuotettu insertti yhdessä tyylikkään taskulampulta näyttävän ja alipainetta tuottavan kotelon kanssa muodostavat uskomattoman kokemuksen. Tämä tekopillu häviääkin aitoudessaan ainoastaan aidolle vaginalle.

Kuvaus

Kayden Krossin nimikkotekopillu! Varustettu 10-20mm halkaisijalla olevalla Lotus -insertti-tunnelilla, joka takaa unohtumattomat kyydit ja sopii useimmille miehille. Insertin alussa on tiukka tunneli, jonka jälkeen sinua hyväilee pallomainen kammio, Lotus-kammio, ja toinen pallomainen kammio. Tämän jälkeen tunnelin päässä häämöttää neljä rengasta muistuttavaa kammiota, jotka ottavat peniksen hellään puristukseensa. Fleshlightin insertin väri muistuttaa oikeaa ihoa, ja kotelo on helmiäisen vaalea.

Helppo pestä ja puhdistaa irrotettavan kotelonsa ansiosta!

Sametinpehmeä ja miehuutta hyväilevä Real Feel Super Skin® -materiaali takaa sinulle realistisen itsetyydytyskokemuksen. Voit irrottaa sisuksen kotelosta, ja pitää sitä lämpimässä vedessä, jotta tuntuma olisi kuuma heti ensimmäisestä työnnästä lähtien. Materiaali on patentoitu. Tästä ei enää tekopillu parane.

Ei sisällä lateksia!

Taskulamppua muistuttava kotelo ei vain hämää asiaan perehtymättömiä ulkomuodollaan, vaan myös luo ihanasti hellivän alipaineen keinovaginan sisälle. Alipainetta pääset säätämään kotelon takana sijaitsevan korkin avulla. Lyömättömien ominaisuuksiensa ansiosta Fleshlightit ovatkin tekopillujen aatelia. Tästä kertovat myös monet miljoonat tyytyväiset (ja tyydyttyneet) asiakkaat. Fleshlight-keinovagina ei ikinä ole pahalla päällä ja on aina valmiina leikkeihin. Tämä uskollinen työkalu hoitelee sinut aina kun sitä tarvitset. Tämä sijoitus kannattaa tehdä, sillä oikein ylläpidettynä Fleshlight-tekopillu kestää jopa eliniän ajan.

Hanki itsellesi tuote, joka kestää kanssasi läpi vuosien.

Fleshlight Girls – Kayden Kross – Tuotetiedot

 • Materiaali: teksturoitu (Lotus) Real Feel Super Skin®
 • Insertin halkaisija: 1,0-2,0cm
 • Sisuksen väri: Iho
 • Taskulamppua muistuttavan kotelon väri: Vaalea helmiäisväri
 • Ei sisällä lateksia
 • Pituus: 25cm
 • Halkaisija 10cm
 • Liukuvoide: Ainoastaan vesipohjaiset
 • Lisätiedot

  Paino 0.752 kg
  Mitat 25 × 10 × 10 cm

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight Girls – Kayden Kross Lotus”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *