Fleshlight Girls – Veronica Rodriguez Caliente

69,00 

Veronica Rodriguez on venezuelalainen sensaatio, joka haluaa päästä lähemmäksi fanejaan kuin koskaan aiemmin oman Fleshlight-nimikkotekopillunsa avulla. Veronican häpyhuulien muotoon valettua keinovaginaa koristaa luonnollisesti myös hänen nimikirjoituksensa.

Fleshlight on laadukas tekopilluihin keskittyvä tuoteperhe, jonka tyylikkäitä tekopilluja suosittelevat miljoonat asiakkaat ympäri maailman. Sametinpehmeä, lämpöä varastoiva ja taidolla teksturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista valmistettu insertti yhdessä komean taskulamppua muistuttavan ja alipainetta luovan kotelon kanssa antavat sinulle uskomattoman kokemuksen.

Eksklusiiviset Fleshlight-tuotteet jäljittelevät erittäin taitavasti aitoa tavaraa, eivätkä ne muille häviäkään.

Kuvaus

Eteläisestä Venezuelasta maailmalle ponnistava Roriguez on tyrmäävän kaunis pienikokoinen aito latina. Nyt voit toteuttaa latina-fantasiasi kotisohvalla Caliente-keinovaginan avulla!

Caliente-insertti on todella stimuloivaksi teksturoitu, ja sen tunnelista löytyy nystyrämäisiä juomuja, sekä vinottaissuunnassa kulkevia nystyrärivejä. Suositellaan käytettäväksi vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa. Esimerkiksi myymämme Fleshlube-liukuvoide sopii täydellisesti.

Fleshlight-tekopillut tehdään lämpöä varastoivasta Real Feel Super Skin® -materiaalista. Tämän ominaisuuden ansiosta voit irrottaa insertin taskulampun näköisestä kotelosta, ja pestä sitä lämpimässä vedessä, jotta tuntuma olisi mahtava heti alussa. Insertin materiaali on patentoitu. Irrotettavan insertin ansiosta helppo pestä.. Jää kakkoseksi vain aidolle.

Hypoallerginen, ei sisällä lateksia!

Taskulampun näköinen kotelo ei vain harhauta asiaan perehtymättömiä ulkonäöllään, vaan myös tekee ihanan alipaineen tekopilluun. Imua voit säädellä kotelon takapuolella sijaitsevan korkin avulla. Lyömättömien ominaisuuksiensa ansiosta Fleshlightit ovatkin omassa luokassaan. Tästä kielivät myös monet miljoonat tyytyväiset (ja tyydyttyneet) miehet ympäri maailman.

Fleshlight-tekopillu on aina valmiina ottamaan sinut sisäänsä. Tämä luotettava työkalu tyydyttää sinut juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Tee siis kannattava sijoitus, jota et joudu katumaan, sillä hoidettuna Fleshlight-keinovagina kestää jopa kauemmin kuin sinä itse.

Miljoonat tyytyväiset ihmiset luottavat Fleshlightiin, mikset siis sinäkin?

Fleshlight Girls – Veronica Rodriguez Caliente – Tuotetiedot

 • Materiaali: teksturoitu (Caliente) Real Feel Super Skin®
 • Insertin halkaisija: 1,7-2,5cm
 • Sisuksen väri: Iho
 • Taskulamppua muistuttavan kotelon väri: Vaalea helmiäisväri
 • Hypoallerginen, ei sisällä lateksia
 • Pituus: 25cm
 • Halkaisija 10cm
 • Ainoastaan vesipohjaiset liukuvoiteet!
 • Lisätiedot

  Paino 0.704 kg
  Mitat 25 × 10 × 10 cm

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight Girls – Veronica Rodriguez Caliente”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *