Fleshlight Girls – Valentina Nappi Dorcel

69,00 

Kuuman italialaisen pornotähden, Valentina Nappin vaginan malliseksi muotoiltu Fleshlight-tekopillu Dorcel-insertillä. Tähden nimikirjoituksella varustettuna!

Fleshlight on perinteikäs tekopilluja valmistava yhtiö, jonka tyylikkäitä tekopilluja suosittelevat miljoonat miehet ympäri maailman. Sileä ja pehmeä, lämpöä varastoiva ja taidolla teksturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista tehty sisus yhdessä tyylikkään taskulamppua muistuttavan ja alipainetta tuottavan kotelon kanssa muodostavat täydellisen kokemuksen.

Tämä tekopillu häviääkin realistisuudessaan vain aidolle vaginalle.

Kuvaus

Kurvikkaan italialaisen lempiasento on takaapäin, mutta ainakin tämän pillun kanssa kaikki käy! Katsele Valentinan tuotantoa samalla, tai työnny ihan muuten vaan hänen nimikkokeinovaginaansa.

Dorcel-insertin tunneli on halkaisijaltaan 6-19mm, joten kyseessä on tiukka vehje. Sopii siis hyvin hieman kapeammimmillekin miehille. Insertti on suunniteltu mahdollisimman aidoksi, ja se on hyvin venyvä ja joustava. Insertistä löytyy nystyröintiä, ”siksak” -kuviointia, sekä leveämpiä onkaloita joiden läpi on kiva työntyä. Insertin väri muistuttaa oikeaa ihoa ja kotelo on vaalean helmiäinen.

Flesu tehdään lämpöä varastoivasta Real Feel Super Skin® -materiaalista, jolla saat unohtumattoman tekopillu-kokemuksen. Voit irrottaa insertin kotelosta, ja huljuttaa sitä lämpimän veden alla, jotta kokemus olisi kuuma heti alkuun. Sisusosan materiaali on patentoitu ja saatavilla pelkästään aidoissa Fleshlight-tekopilluissa. Helppo ja nopea pestä! Ei jää kakkoseksi kuin aidolle tavaralle.

Hypoallerginen, ei sisällä lateksia!

Taskulamppua muistuttava kuori ei vain harhauta asiaan perehtymättömiä ulkomuodollaan, vaan myös tekee ihanasti hellivän alipaineen kotelon sisään. Alipainetta pääset säätämään kotelon takaosassa sijaitsevan korkin avulla. Innovatiivisten ominaisuuksiensa ansiosta Fleshlightit ovatkin tekopillujen aatelia. Tästä kertovat myös miljoonat tyytyväiset miehet. Fleshlight ei ikinä nalkuta ja on aina valmiina käytettäväksi. Tämä luotettava kumppani hoitelee sinut juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Sijoitus Fleshlightiin on kannattava, sillä oikein hoidettuna Fleshlight-tekopillu voi kestää jopa koko eliniän ajan.

Fleshlight Girls – Valentina Nappi – Tuotetiedot

 • Materiaali: teksturoitu (Dorcel) Real Feel Super Skin®
 • Insertin halkaisija: 0,6-1,9cm
 • Pituus: 25cm
 • Halkaisija: 10cm
 • Sisuksen väri: Iho
 • Taskulamppua muistuttavan kotelon väri: Vaalea helmiäisväri
 • Ei sisällä lateksia!
 • Liukuvoide: Ainoastaan vesipohjaiset
 • Lisätiedot

  Paino 0.752 kg
  Mitat 25 × 10 × 10 cm

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight Girls – Valentina Nappi Dorcel”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *