Fleshlight Girls – Tera Patrick Twisted

69,00 

Legendaarisen Tera Patrickin nimikko tekopeppu. Tämän masturbaattorin suuaukko on tarkka jäljennös Tera Patrickin takaportista. Laitteen sisustunneli on varustettu vain yhdellä koko sisustunnelia kiertävällä juomulla. Tunneli tiukentuu loppua kohti mentäessä. Kotelon etuosasta löytyy Teran nimikirjoitus!

Fleshlight on ylistetty keinovaginoihin keskittyvä tuotemerkki, jonka laitteita suosittelevat monet miljoonat miehet ympäri maailman. Sileä ja pehmeä, lämpöä varastoiva ja kiihottavasti teksturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista tuotettu sisus yhdessä tyylikkään taskulamppua muistuttavan ja alipainetta luovan kotelon kanssa takaavat sinulle täydellisen kokemuksen. Eksklusiiviset tuotteet jäljittelevät erittäin taitavasti aitoa tavaraa, eivätkä ne muille häviäkään.

Kuvaus

Pehmeä Real Feel Super Skin® -materiaali järjestää sinulle täydellisen kokemuksen. Tämän ominaisuuden ansiosta voit irrottaa sisusosan kotelosta, ja pitää sitä kuuman veden alla, jotta kokemus on mahtava heti ensimmäisestä työnnästä lähtien. Insertin materiaali on patentoitu. Helppo ja nopea pestä. Jää kakkoseksi vain aidolle. Ei sisällä lateksia!

Taskulampun näköinen kotelo ei pelkästään harhauta tietämättömiä ulkomuodollaan, vaan myös saa aikaan nautintoa tuottavan alipaineen tekopillun sisälle. Alipainetta voit säätää kotelon takapuolella olevan ruuvin avulla. Innovatiivisten ominaisuuksiensa ansiosta Fleshlight-tekopillut ovat omassa luokassaan. Tästä kertovat myös miljoonat tyytyväiset asiakkaat.

Tämä luotettava kumppani tyydyttää sinut juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Ja mikä parasta, hoidettuna Fleshlight-tekopillu kestää jopa eliniän ajan.

Fleshlight Girls – Tera Patrick Twisted – Tuotetiedot:

  • Materiaali: Teksturoitu (Twisted) Real Feel Super Skin®
  • Insertin leveys: 1,2-1,8cm
  • Väri: Iho
  • Kotelon väri: Vaalea helmiäinen
  • Pituus: 25cm
  • Leveys: 10cm (levein kohta)
  • Hypoallerginen, ei sisällä lateksia!
  • Helppo pestä irrotettavan sisuksen ansiosta
  • Sopii ainoastaan vesipohjaisille liukuvoiteille

Lisätiedot

Paino 0.716 kg
Mitat 10 × 10 × 25 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight Girls – Tera Patrick Twisted”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *