Fleshlight Girls – Teagan Presley Primal

69,00 

Erään tämän hetken kuumimman tähden, Taegan Presleyn vaginan muotoon tehty Fleshlight Primal insertillä. Varustettu pilluposkesta löytyvällä tähtösen nimikirjoituksella.

Fleshlight on ylistetty tekopimppeihin erikoistunut tuoteperhe, jonka tyylikkäitä laitteita suosittelevat miljoonat miehet ympäri maailmaa. Silkinpehmeä, lämpöä johtava ja taidolla teksturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista tuotettu sisus yhdessä tyylikkään taskulampulta näyttävän ja alipainetta tuottavan kotelon kanssa takaavat sinulle täydellisen kokemuksen. Eksklusiiviset tuotteet jäljittelevät erittäin taitavasti aitoa tavaraa, eivätkä ne muille häviäkään.

Tuote ei sisällä lateksia ja on 100% turvallinen.

Kuvaus

Teagan Presleyn vagina on ikuistettu tähän Fleshlight-tuotteeseen. Katso tähden videoita samalla, tai nauti muuten vaan hänen nimikkotekopillustaan. Varustettu suursuosion saavuttaneella Primal-insertillä, jonka kammiot vievät sinut kohti kokonaisvaltaista nautintoa.

Suosittu Primal-insertti on yksi voimakkaimmin teksturoiduista inserteistä Fleshlight-tuotteissa. Insertin muotoilu perustuu Lotus-konseptiin, ja Primal insertissä nähdäänkin kaksi Lotus-kammiota, jotka hyväilevät uskomattomalla tavalla peniksen päätä. Lisäksi Primal-insertissä on hyödynnetty myös Vibro Touch ja STU Fleshlighteista tuttuja tekstuureja, joten kokenutta Fleshlight-miestä tämä tuote ei välttämättä pääse yllättämään. Insertti-tunnelin halkaisija on 10-25mm, joten se sopii mainiosti useimmille miehille ja tarjoaa matkan varrella hyvin erilaisia tuntumia.

Fleshlight-tekopillut, eli ”flesut” tehdään lämpöä varastoivasta Real Feel Super Skin® -materiaalista. Voit irrottaa insertin kotelosta, ja pestä sitä lämpimän veden alla, jotta kokemus olisi miellyttävä heti ensimmäisestä työnnästä lähtien. Materiaali on patentoitu. Helppo pestä irrotettavan sisuksen ansiosta. Meiltä saat ostettua myös aktibakteerista puhdistusainetta Fleshlightille. Uskomaton laite, jossa on lisäksi vielä muutakin toiminnallisuutta.

Hypoallerginen, ei sisällä lateksia!

Taskulampun näköinen kotelo ei pelkästään harhauta tietämättömiä ulkomuodollaan, sillä lisäksi se myös saa aikaan erittäin miellyttävän alipaineen tekopilluun. Painetta voit säätää kotelon takapuolella olevan ruuvin avulla. Näiden lyömättömien ominaisuuksiensa ansiosta flesut ovatkin aivan omassa sarjassaan. Tätä tukevat myös miljoonat tyytyväiset (ja tyydyttyneet) asiakkaat. Fleshlight ei ikinä nalkuta ja on koska vaan valmiina käyttöön. Tämä uskollinen työkalu hoitelee sinut juuri silloin kun sitä tarvitset. Ja mikä parasta, hoidettuna Fleshlight-tekopillu voi kestää jopa kauemmin kuin oma maallinen taipaleesi.

Hanki sinäkin laadukkaat työvälineet makuuhuoneeseen!

Fleslight Girls- Teagan Presley Primal – Tuotetiedot

 • Materiaali: teksturoitu (Primal) Real Feel Super Skin®
 • Insertin halkaisija: 1,0-2,5cm
 • Sisuksen väri: Iho
 • Taskulamppua muistuttavan kotelon väri: Vaalea helmiäisväri
 • Hypoallerginen, ei sisällä lateksia
 • Pituus: 25cm
 • Halkaisija 10cm
 • Sopii ainoastaan vesipohjaisille liukuvoiteille
 • Lisätiedot

  Paino 0.753 kg
  Mitat 25 × 10 × 10 cm

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight Girls – Teagan Presley Primal”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *