Fleshlight Girls – Teagan Presley Bulletproof

69,00 

Teagan Presley on vuonna 1985 syntynyt yhdysvaltalainen aikuisviihdenäyttelijä, jolla on takanaan satoja elokuvia. Presley aloitti aikuisviihdeuransa 18-vuotiaana ja teki ensimmäisen kohtauksensa Joel Lawrencen kanssa Just Over Eighteen #10 videolla. Seuraavan kahdeksan kuukauden aikana hän näytteli yli 70 filmissä, joista moniin liittyi peppuseksiä.

Bulletproofin sisäätuloaukko on muotoiltu muistuttamaan Presleyn vastaavaa, ja sen peppuposki on varustettu tähtösen nimmarilla. Tuotteen nimi ilmeisesti juontaa juurensa hänen takapuolensa kestävyydestä.

Fleshlight on ylistetty tekopilluihin erikoistunut yhtiö, jonka masturbaattoreita suosittelevat monet miljoonat asiakkaat ympäri maailman. Sametinpehmeä, lämpöä johtava ja taitavasti teksturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista valmistettu sisus yhdessä tyylikkään taskulampulta näyttävän ja alipainetta luovan kotelon kanssa antavat sinulle uskomattoman kokemuksen.

Kuvaus

Bulletproof peppu masturbaattorin sisustunneli on muotoiltu Lotus- ja Speed bump -tekstuurien pohjalta. Sisustunneli sisältää yhteensä viisi taskua, joiden leveys on 30mm. Näiden taskujen välillä tunneli supistuu todella tiukaksi (10mm) luoden aaltoilevan tunteen, joka puristaa ja höllää vuorotellen. Kyseinen tekstuuri julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2010.

Fleshlight-tekopillut, eli ”flesut” tehdään lämpöä varastoivasta Real Feel Super Skin® -materiaalista. Voit irrottaa sisuksen taskulampun näköisestä kotelosta, ja pitää sitä lämpimässä vedessä, jotta kokemus on kuuma heti ensimmäisestä työnnästä lähtien. Sisuksen materiaali on patentoitu. Helppo pestä irrotettavan sisuksen ansiosta. Meiltä saat ostettua myös aktibakteerista puhdistusainetta Fleshlightille.

Ei sisällä lateksia!

Taskulampun näköinen kotelo ei ainoastaan harhauta tietämättömiä olemuksellaan, sillä lisäksi se myös luo nautintoa tuottavan alipaineen tekopilluun. Imua pääset säätämään kotelon takaosassa olevan ruuvin avulla. Innovatiivisten ominaisuuksiensa ansiosta flesut ovat aivan omassa sarjassaan. Näin kertovat myös miljoonat tyytyväiset miehet. Tämä luotettava työkalu hoitelee sinut kun se sinulle parhaiten sopii.

Sijoitus Fleshlightiin on varsin kannattava, sillä oikein hoidettuna se voi kestää jopa kauemmin kuin oma maallinen taipaleesi.

Fleshlight Girls – Teagan Presley Bulletproof – Tuotetiedot:

  • Materiaali: Teksturoitu (Bulletproof) Real Feel Super Skin®
  • Insertin leveys: 1,0-3,0cm
  • Väri: Iho
  • Kotelon väri: Vaalea helmiäinen
  • Pituus: 25cm
  • Leveys: 10cm (levein kohta)
  • Sopii ainoastaan vesipohjaisille liukuvoiteille
  • Hypoallerginen, ei sisällä lateksia!

Tässä kohtaa näkyisi kooste Presleyn parhaista kohtauksista, mutta epäilemme että Googlen hakukone ei enää näyttäisi sen jälkeen sivustoamme parhaiden hakutulosten joukossa. Suuntaa siis itse alan suosikkisivullesi ja tutustu Teaganiin.

Lisätiedot

Paino 0.752 kg
Mitat 25 × 10 × 10 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight Girls – Teagan Presley Bulletproof”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *