Fleshlight Girls – Riley Reid Utopia

(1 tuotearvio)

69,00 

Amerikkalainen pornon megatähti Riley Reid on kiistatta yksi alan kuumimmista nimistä. AVN ja XBIZ -palkintoja haalinut Riley on antanut vaginastaan tarkan jäljennöksen tätä tekopillua varten. Fleshlightin poskesta löydät myös tähden nimikirjoituksen!

Fleshlight on ylistetty tekopilluihin erikoistunut tuotemerkki, jonka tuotteita suosittelevat monet miljoonat miehet ympäri maailman. Sileä ja pehmeä, lämpöä johtava ja kiihottavasti teksturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista valmistettu sisäosa yhdessä tyylikkään taskulamppua muistuttavan ja alipainetta tuottavan kotelon kanssa takaavat sinulle nautinnollisen kokemuksen.

”Fleshlight ei jää kakkoseksi kuin aidolle.”

Kuvaus

Vallankumouksellisella ”Pleasure pockets”, eli nautintotasku -designilla varustettu insertti koostuu erilaisista juomuista ja rinkuloista, joissa on pieniä hernemäisiä nystyröitä, jotka stimuloivat penistä nautinnollisesti. Lisäksi insertti-tunneli on jaettu neljään erilaiseen ja erikokoiseen kammioon. Tunneliin mahtuu leveämpiä (levein kohta noin 3cm) ja kapeampi (0,5cm) sopukoita. Tämä keinovagina tarjoaa miehuudelle monipuolista stimulointia, joka kuljettaa sinut kohti utopiaa – nyt varmaan ymmärrät mistä mallin nimikin tulee.

Sametin pehmeä miehuutta hyväilevä Real Feel Super Skin® -materiaali antaa unohtumattoman tekopillu kokemuksen. Voit irrottaa insertin kotelosta, ja pestä sitä lämpimän veden alla, jotta kokemus on täydellinen heti ensimmäisestä työnnästä lähtien. Insertin materiaali on patentoitu. Irrotettavan insertin ansiosta helppo pestä..

Hypoallerginen. Ei sisällä lateksia!

Taskulampun näköinen kotelo ei ainoastaan harhauta asiasta tietämättömiä ulkomuodollaan, sillä se myös saa aikaan ihanasti hellivän alipaineen keinovaginan sisälle. Alipainetta voit säätää kotelon takana sijaitsevan ruuvin avulla. Voittamattomien ominaisuuksiensa ansiosta flesut ovatkin keinovaginoiden kuninkuusluokkaa. Tästä kertovat myös monet miljoonat tyytyväiset miehet ympäri maailman. Fleshlight-tekopillu ei ikinä nalkuta ja on koska tahansa valmiina leikkeihin. Tämä uskollinen työkalu tyydyttää sinut juuri silloin kun sitä tarvitset. Tämä sijoitus kestää, sillä hoidettuna Fleshlight-tekopillu voi kestää jopa eliniän ajan.

Fleshlight Girls – Riley Reid Obsession – Tuotetiedot

 • Materiaali: teksturoitu (Obsession) Real Feel Super Skin®
 • Insertin halkaisija: 0,5-3cm
 • Sisuksen väri: Iho
 • Taskulamppua muistuttavan kotelon väri: Vaalea helmiäisväri
 • Hypoallerginen, ei sisällä lateksia
 • Pituus: 25cm
 • Halkaisija 10cm
 • Sopii ainoastaan vesipohjaisille liukuvoiteille
 • Lisätiedot

  Paino 0.752 kg
  Mitat 25 × 10 × 10 cm

  1 arvio tuotteelle Fleshlight Girls – Riley Reid Utopia

  1. Henri

   Tuote tuli nopeasti perille, ja oli pakattuna huomaamattomaan ruskeaan laatikkoon. Materiaali on laadukasta. Kotelon takaa saa säädettyä alipainetta mikä olikin syy miksi päätin ostaa juuri fleshightin.

  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *