Fleshlight Girls – Lola Reve Dorcel

69,00 

Oletko miettinyt miltä tuntuisi työntyä Lola Reven sisään? Lopeta jo miettiminen, ja testaa itse. Tämä Lola Reven nimikkoflesu on tarkka jäljennös hänen vaginastaan, ja se on varustettu tähden nimikirjoituksella.

Fleshlight on arvostettu tekopilluihin keskittyvä brändi, jonka laitteita suosittelevat monet miljoonat miehet ympäri maailman. Sileä ja pehmeä, lämpöä johtava ja stimuloivasti teksturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista tehty sisus yhdessä tyylikkään taskulamppua muistuttavan ja alipainetta tuottavan kotelon kanssa takaavat sinulle nautinnollisen kokemuksen.

Fleshlight ei jää kakkoseksi kuin aidolle!

Kuvaus

Ranskalainen Lola Reve tykkää anaalista ja rakastaa suihinottamista, mutta nyt hän kuitenkin haluaisi että työnnyt hänen pilluunsa. Tämän nimikkotekopillun suuaukko on tarkka jäljennös hänen häpyhuulistaan. Varustettu tähtösen nimikirjoituksella.

6-19mm halkaisijalla varustettu Dorcel -insertti-tunnelin on suunniteltu jäljittelemään aitoa vaginaa mahdollisimman hyvin. Tämä on todella tiukka tekotoosa, joka sopii erityisesti hieman kapeammille miehille. Insertti sisältää nystyröintiä ja ”siksak” -kuvioita. Tunnelin halkaisija vaihtelee matkan varrella, ja välillä työnnytään hieman leveämpien kohtien läpi, jotta keinovaginan tiukkuus saa hieman tasapainoa löysemmistä kohdista. Muotoilun ansiosta liukuvoide kerääntyy tiettyihin kohtiin insertissä, jonka vuoksi myös kitka tunnelien eri kohtien välillä vaihtelee.

Fleshlight-tekopillut valmistetaan lämpöä johtavasta Real Feel Super Skin® -materiaalista. Voit irrottaa sisuksen taskulampun näköisestä kotelosta, ja pestä sitä kuuman veden alla, jotta kokemus on kuuma heti alkuun. Sisusosan materiaali on patentoitu, ja sitä saa ainoastaan aidoissa Fleshlight-tekopilluissa. Helppo pestä irrotettavan sisuksen ansiosta. Meiltä saat ostettua myös aktibakteerista puhdistusainetta Fleshlightille. Fleshlight häviää vain aidolle tavaralle.

Ei sisällä lateksia!

Taskulamppua muistuttava kotelo ei ainoastaan hämää asiasta tietämättömiä ulkomuodollaan, vaan myös luo taivaalliselta tuntuvan alipaineen kotelon sisään. Imua pääset säätämään kotelon takapuolella sijaitsevan ruuvin avulla. Lyömättömien ominaisuuksiensa ansiosta Fleshlight-tekopillut ovat keinovaginoiden kuninkuusluokkaa. Tästä kielivät myös monet miljoonat tyytyväiset (ja tyydyttyneet) miehet. Fleshlight-tekopillu ei koskaan ole pahalla päällä ja on koska vaan valmiina leikkeihin. Tämä uskollinen kumppani tyydyttää sinut juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Tämä sijoitus on kannattava, sillä oikein hoidettuna Fleshlight-tekopillu kestää jopa eliniän ajan.

Fleshlight luo nautinnollisia hetkiä yksin tai yhdessä.

Fleshlight Girls – Lola Reve Dorcel – Tuotetiedot

 • Materiaali: teksturoitu (Dorcel) Real Feel Super Skin®
 • Insertin halkaisija: 0,6-1,9cm
 • Sisuksen väri: Iho
 • Taskulamppua muistuttavan kotelon väri: Vaalea helmiäisväri
 • Ei sisällä lateksia
 • Pituus: 25cm
 • Halkaisija 10cm
 • Liukuvoide: Ainoastaan vesipohjaiset
 • Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight Girls – Lola Reve Dorcel”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *