Fleshlight Girls – Jenna Haze Lust

69,00 

Kiihkeä brunette Jenna Haze on maailmankuulu pornotähti, jonka Lust-tekopepun sisääntuloaukko on muotoiltu käyttäen mallina Jennan vastaavaa. Ja peppuposkesta löytyy tietenkin myös Jennan nimikirjoitus.

Fleshlight on ylistetty tekopeppuihin ja tekopilluihin erikoistunut yhtiö, jonka kehuttuja laitteita suosittelevat monet miljoonat miehet ympäri maailman. Sametinpehmeä, lämpöä varastoiva ja taitavasti teksturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista valmistettu sisus yhdessä tyylikkään taskulampulta näyttävän ja alipainetta luovan kotelon kanssa antavat sinulle täydellisen kokemuksen.

Fleshlightin eksklusiiviset tuotteet jäljittelevät erittäin taitavasti aitoa tavaraa, eivätkä ne muille häviäkään.

Kuvaus

Lust-tekopeppu on nimensä mukaisesti hekumallinen masturbaattori. Sen sisustunneli on on muotoiltu tuottamaan maksimaalista nautintoa. Tiukan 14mm leveän alkuputken jälkeen kuljetaan muutaman penistä hyväilevän rinkulan kautta leveämpään (18mm) kammioon, jonka seinät on nystyröity. Seuraavana vuorossa on rinkuloitu, erittäin tiukka (12mm) tunneli, joka ottaa kestävyydestä mittaa. Tämän jälkeen edessä häämöttää levenevä, hernemäisillä nystyröillä varustettu tunneli, jonka jälkeen saavutaan paksuun 18mm leveään rinkulaan, jonka seinämiä koristavat samat, mutta hieman isommat hernemäiset nystyrät. Salmiakkikuvioidun välitunnelin läpi kuljetaan kohti kolmea Lotus-kammiota, jotka ottavat miehuuden tiukkaan syleilyynsä. Lopussa on tiukka ja tasainen tunneli, mutta kaikki eivät välttämättä sinne asti pääse.

Sametin pehmeä Real Feel Super Skin® -materiaali antaa hienon tekopillu kokemuksen. Tämän ominaisuuden ansiosta voit irrottaa sisuksen kotelosta, ja pitää sitä kuuman veden alla, jotta kokemus on täydellinen heti ensimmäisestä työnnästä lähtien. Insertin materiaali on patentoitu. Irrotettavan sisuksen ansiosta tuote on äärimmäisen helppo pestä. Hypoallerginen, eikä sisällä lateksia.

Taskulampun näköinen kotelo ei vain hämää asiaan perehtymättömiä ulkonäöllään, sillä lisäksi se myös tekee taivaalliselta tuntuvan alipaineen keinovaginan sisälle. Painetta voit säätää kotelon takaosassa olevan korkin avulla. Innovatiivisten ominaisuuksiensa ansiosta Fleshlight-tekopillut ovat tekopillujen aatelia. Tätä tukevat myös monet miljoonat tyytyväiset asiakkaat. Fleshlight ei ikinä ole huonolla tuulella ja on aina valmiina käytettäväksi. Tämä uskollinen työkalu hoitelee sinut kun sitä tarvitset. Ja mikä parasta, oikein ylläpidettynä Fleshlight-keinovagina voi kestää jopa kauemmin kuin sinä itse.

Hanki laadukkaat työvälineet makuuhuoneeseen!

Alta löytyvällä videolla Jenna Haze kertoo onko koolla väliä.

Muuhun Jenna Hazen tuotantoon pääset tutustumaan jo ennestään tutuilla sivuilla.

Fleshlight Girls – Jenna Haze Lust – Tuotetiedot:

  • Materiaali: Teksturoitu (Lust) Real Feel Super Skin®
  • Insertin leveys: 1,2-1,8cm
  • Väri: Iho
  • Kotelon väri: Vaalea helmiäinen
  • Pituus: 25cm
  • Leveys: 10cm (levein kohta)
  • Hypoallergineni
  • Ei sisällä lateksia
  • Sopii ainoastaan vesipohjaisille liukuvoiteille

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight Girls – Jenna Haze Lust”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *