Fleshlight Girls – Eva Lovie Spice

69,00 

Aikuisviihdealan kirkkaimpiin tähtii kuuluva Eva Lovia tarjoaa sinulle peppuaan uuden Eva Lovia Spice -masturbaattorin muodossa. Tuote on tarkka kopio tähtösen anatomiasta.

Fleshlight on ylistetty tekopilluihin ja -peppuihin erikoistunut tuotemerkki, jonka tuotteita suosittelevat monet miljoonat asiakkaat ympäri maailman.

Fleshlight-tekoperseet ovat niin aidon tuntuisia ja loistavilla ominaisuuksilla varustettuja, että ainoa riski on että totut liian hyvään.

Kuvaus

Fleshlight Girls -tuoteperhe on suunniteltu toteuttamaan fantasiasi! Eva Lovien Spice -tekopeppu tarjoaa koko sisustunnelin täydeltä vaihtelua. Alussa on rinkuloitu 6,5cm pitkän alkutunneli, joka kaventuu loppua kohden. Tämän jälkeen siirrytään pienen kammion kautta huomattavasti leveämpään tunneliin, joka on päällystetty ympyrämäisillä nystyröillä. Viimeisenä vuorossa on tunneli, jossa on tunnelin ympärillä kiemurteleviä pitkiä juomuja. Viimeinen tunneli on myöskin erittäin tiukka. Tunnelin halkaisija vaihtelee 7-22 millimetrin välillä, joten jotkin sen kohdat ovat todellakin tiukkoja.

Fleshlight valmistetaan lämpöä varastoivasta Super skin -materiaalista, joka takaa sinulle täydellisen tekopeppu-kokemuksen. Tämän ominaisuuden ansiosta voit irrottaa sisuksen kotelosta, ja pestä sitä lämpimän veden alla, jotta kokemus olisi miellyttävän kuuma ja kostea heti ensimmäisestä työnnästä lähtien. Sisuksen materiaali on patentoitu.

Helppo pestä irrotettavan sisuksen ansiosta. Meiltä saat ostettua myös aktibakteerista puhdistusainetta Fleshlightille.

Hypoallerginen. Ei sisällä lateksia!

Taskulampun näköinen kotelo ei ainoastaan harhauta asiasta tietämättömiä ulkonäöllään, vaan myös saa aikaan ihanan alipaineen keinopepun sisälle. Alipainetta voit säädellä kotelon takapuolella olevan ruuvin avulla. Voittamattomien ominaisuuksiensa ansiosta Fleshlight-tekopillut kuuluvatkin keinovaginoiden ja -peppujen kuningasluokkaan. Tätä väitettä tukevat Tekopillu.fi:n ylläpidän lisäksi myös miljoonat tyytyväiset (ja tyydyttyneet) asiakkaat ympäri maailman.

Tämä sijoitus maksaa itsensä takaisin, sillä oikein hoidettuna se voi kestää jopa eliniän.

Fleshlight Girls – Eva Lovie Spice – Tuotetiedot:

  • Materiaali: Teksturoitu (Spice) Real Feel Super Skin®
  • Insertin leveys: 0,7-2,2cm
  • Väri: Iho
  • Kotelon väri: Vaalea helmiäinen
  • Pituus: 25cm
  • Leveys: 10cm (levein kohta)
  • Hypoallerginen, ei sisällä lateksia!
  • Sopii ainoastaan vesipohjaisille liukuvoiteille

Lisätiedot

Paino 0.752 kg
Mitat 25 × 10 × 10 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight Girls – Eva Lovie Spice”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *