Fleshlight Girls – Eva Lovia Sugar

69,00 

Puoliksi espanjalainen ja puoliksi japanilainen Eva Lovia on palkittu pornotähti, jonka oma Fleshlight on nyt saatavilla tähden nimikirjoituksen kera.

Fleshlight on tunnettu ja ylistetty tekopimppeihin erikoistunut brändi, jonka tyylikkäitä tuotteita suosittelevat monet miljoonat miehet ympäri maailman. Sametinpehmeä, lämpöä varastoiva ja stimuloivasti teksturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista tuotettu sisus yhdessä tyylikkään taskulampulta näyttävän ja alipainetta tuottavan kotelon kanssa takaavat sinulle uskomattoman kokemuksen. Fleshlight ei jää kakkoseksi kuin aidolle.

Kuvaus

Eksoottisen Eva Lovian Sugar tekopillu tarjoaa makeaa taskulampun täydeltä. Klassinen taskulamppua muistuttava kotelo sisältää Lovian häpyhuulien malliin muotoillun tekopillun.

Sugar-insertissä on viisi kammiota, jotka ovat kaikki täysin erilailla teksturoituja ja tarjoavat erilaisia nautintoja – kuin hyvä konvehtirasia! Ensimmäisessä kammiossa on poikittaissuunnassa kulkevia rinkuloita. Seuraavassa kammiossa odottaa pitkittäissuunnassa kulkevia levyjä. Muissa kammioissa penistä hierotaan ja stimuloidaan poikittaissuunnassa kulkevilla nystyrärenkailla ja juomuilla. Yhdessä kaikki eri kammiot antavat sinulla erittäin nautinnollisia ja tyydyttäviä Fleshlight-hetkiä!

Pehmeä ja patentoitu Real Feel Super Skin® -materiaali järjestää sinulle ikimuistoisen tekopillu kokemuksen. Tämän ominaisuuden ansiosta voit irrottaa sisuksen kotelosta, ja pitää sitä lämpimässä vedessä, jotta tuntuma olisi täyttä timanttia heti ensimmäisestä työnnästä lähtien. Insertin materiaali on patentoitu, ja sitä saa ainoastaan aidoissa Fleshlight-tekopilluissa. Helppo pestä. Ei jää kakkoseksi kuin aidolle tavaralle.

Ei sisällä lateksia!

Taskulampulta näyttävä kotelo ei pelkästään harhauta asiasta tietämättömiä ulkonäöllään, sillä se myös luo erittäin miellyttävän alipaineen keinovaginan sisälle. Alipainetta voit säätää kotelon takapuolella sijaitsevan ruuvin avulla. Voittamattomien ominaisuuksiensa ansiosta flesut ovat omassa luokassaan. Tästä kertovat myös miljoonat tyytyväiset (ja tyydyttyneet) miehet ympäri maailman. Fleshlight ei ikinä ole pahalla päällä ja on aina valmiina käyttöön. Tämä uskollinen työkalu hoitelee sinut juuri silloin kun sitä tarvitset. Tämä sijoitus kestää, sillä hoidettuna Fleshlight-keinovagina voi kestää jopa kauemmin kuin sinä itse.

Fleshlight Girls – Eva Lovia Sugar – Tuotetiedot

 • Materiaali: teksturoitu (Sugar) Real Feel Super Skin®
 • Insertin halkaisija: 1,8-3cm
 • Sisuksen väri: Iho
 • Taskulamppua muistuttavan kotelon väri: Vaalea helmiäisväri
 • Hypoallerginen, ei sisällä lateksia
 • Pituus: 25cm
 • Halkaisija 10cm
 • Sopii ainoastaan vesipohjaisille liukuvoiteille
 • Lisätiedot

  Paino 0.752 kg
  Mitat 25 × 10 × 10 cm

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight Girls – Eva Lovia Sugar”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *