Fleshlight Girls – Dillion Harper Crush

69,00 

Naapurintyttömäinen pornotähti Dillion Harper julkaisi oman nimikkotekopillunsa! Tämä Fleshlight-tuote on luonnollisesti varustettu myös tähden nimikirjoituksella.

Fleshlight on tunnettu ja ylistetty tekopimppeihin erikoistunut yhtiö, jonka tyylikkäitä laitteita suosittelevat miljoonat miehet ympäri maailman. Silkinpehmeä, lämpöä varastoiva ja kiihottavasti teksturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista tuotettu sisäosa yhdessä komean taskulamppua muistuttavan ja alipainetta tuottavan kotelon kanssa antavat sinulle nautinnollisen kokemuksen. Tämä tekopillu häviääkin aitoudessaan ainoastaan aidolle vaginalle.

Kuvaus

Crush -insertissä yhdistyvät monet muiden Fleshlight-inserttien parhaat ominaisuudet. Dillion Harperin tiukka ja sievä tekopillu tarjoaa viisi uniikkia ja kiihottavaa kammiota, jotka testaavat seksuaalista kestävyyttäsi. Lähde Dillio Harperin kanssa matkalle jollaista et voinut kuvitellakaan.

15-35mm halkaisijalla varustettu insertti sopii hyvin useimmille miehille, mutta takaa täydellisen tiukkuuden hieman keskivertoa kookkaammille. Toosassa vallitsevaa alipainetta voit säädellä kotelon takaosassa sijaitsevasta ruuvista, kuten muissakin Fleshlight-tekopilluissa.

Fleshlight valmistetaan lämpöä varastoivasta Real Feel Super Skin® -materiaalista, joka järjestää sinulle täydellisen tekopillu-kokemuksen. Voit irrottaa sisuksen taskulampun näköisestä kotelosta, ja pestä sitä lämpimän veden alla, jotta kokemus on kuuma heti alkuun. Sisusosan materiaali on patentoitu, ja sitä saa ainoastaan aidoissa Fleshlight-tekopilluissa. Helppo ja nopea pestä. Kalpenee vain aidon rinnalla.

Hypoallerginen, ei sisällä lateksia!

Taskulamppua muistuttava kotelo ei pelkästään harhauta asiasta tietämättömiä ulkomuodollaan, vaan myös luo taivaalliselta tuntuvan alipaineen kotelon sisään. Imua voit säätää kotelon takapuolella sijaitsevan ruuvin avulla. Näiden lyömättömien ominaisuuksiensa ansiosta flesut ovat omassa luokassaan. Näin kertovat myös monet miljoonat tyytyväiset (ja tyydyttyneet) miehet ympäri maailman.

Fleshlight ei ikinä ole pahalla päällä ja on aina valmiina ottamaan sinut sisäänsä. Tämä luotettava kumppani tyydyttää sinut juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Ja mikä parasta, oikein ylläpidettynä Fleshlight-tekopillu kestää jopa kauemmin kuin sinä itse.

Fleshlight Girls – Dillion Harper Crush – Tuotetiedot

 • Materiaali: teksturoitu (Crush) Real Feel Super Skin®
 • Insertin halkaisija: 1,5-3,5cm
 • Sisuksen väri: Iho
 • Taskulamppua muistuttavan kotelon väri: Vaalea helmiäisväri
 • Pituus: 25cm
 • Halkaisija: 10cm
 • Hypoallerginen, ei sisällä lateksia
 • Sopii ainoastaan vesipohjaisille liukuvoiteille
 • Lisätiedot

  Paino 0.752 kg
  Mitat 25 × 10 × 10 cm

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight Girls – Dillion Harper Crush”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *