Fleshlight Girls – Brandi Love Shameless

69,00 

Mene sinne minne yksikään mies ei ole aiemmin mennyt… Eli Brandi Loven peppuun. Aikuisviihdetähti Brandi Love on kurvikas Milf, jonka peppu ei ole ollut avoinna ainakaan kaupalliselle liikenteelle. Shameless on hänen nimikko Fleshlight-tekopeppunsa, jonka suuaukko on tarkka kopio Brandin pepusta. Varustettu tietenkin tähden nimikirjoituksella!

Kuvaus

Fleshlight on perinteikäs keinovaginoihin keskittyvä tuoteperhe, jonka tyylikkäitä laitteita suosittelevat monet miljoonat asiakkaat ympäri maailman. Sametinpehmeä, lämpöä johtava ja taitavasti teksturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista valmistettu insertti yhdessä komean taskulamppua muistuttavan ja alipainetta tuottavan kotelon kanssa antavat sinulle nautinnollisen kokemuksen. Tämä tekopillu häviääkin aitoudessaan ainoastaan aidolle vaginalle.

Fleshlight-tekopillut on valmistettu lämpöä varastoivasta Real Feel Super Skin® -materiaalista. Voit irrottaa insertin kotelosta, ja pestä sitä lämpimän veden alla, jotta tuntuma olisi täyttä timanttia heti ensimmäisestä työnnästä lähtien. Sisusosa on helppo ja nopea pestä, ja sen materiaali on patentoitu, ja sitä saa ainoastaan aidoissa Fleshlight-tekopilluissa. Ei jää kakkoseksi kuin aidolle tavaralle.

Taskulamppua muistuttava kuori ei ainoastaan harhauta asiasta tietämättömiä olemuksellaan, vaan myös tekee ihanan alipaineen keinovaginan sisälle. Alipainetta voit säädellä kotelon takapuolella sijaitsevan ruuvin avulla. Innovatiivisten ominaisuuksiensa ansiosta Fleshlightit ovat omassa luokassaan. Tästä kielivät myös miljoonat tyytyväiset asiakkaat. Fleshlight-keinovagina ei koskaan ole huonolla tuulella ja on koska vaan valmiina käytettäväksi. Fleshlight luo nautinnollisia hetkiä yksin tai yhdessä.

Fleshlight Girls – Brandi Love Shameless – Tuotetiedot:

  • Materiaali: Teksturoitu (Shameless) Real Feel Super Skin®
  • Väri: Iho
  • Kotelon väri: Vaalea helmiäinen
  • Pituus: 25cm
  • Leveys: 10cm (levein kohta)
  • Hypoallerginen, ei sisällä lateksia!
  • Helppo pestä irrotettavan sisuksen ansiosta
  • Sopii ainoastaan vesipohjaisille liukuvoiteille

Lisätiedot

Paino 0.765 kg
Mitat 10 × 10 × 25 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight Girls – Brandi Love Shameless”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *