Fleshlight Girls – Angela White Indulge

69,00 

Angela White on Australian lahja maailmalle, ja Fleshlight Girls Angela White Indulge on hänen häpyhuuliensa muotoon valettu nimikkotekopillu. Varustettu tietenkin myös useita XBIZ ja AVN-palkintoja haalineen tähtösen nimmarilla.

Fleshlight on laadukas tekopimppeihin keskittyvä tuoteperhe, jonka kehuttuja masturbaattoreita suosittelevat monet miljoonat miehet ympäri maailman. Silkinpehmeä, lämpöä johtava ja taidolla teksturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista tuotettu insertti yhdessä tyylikkään taskulampulta näyttävän ja alipainetta luovan kotelon kanssa takaavat sinulle uskomattoman kokemuksen.

Fleshlight-tekopillut ovat niin aidon tuntuisia ja loistavilla ominaisuuksilla varustettuja, että ainoa riski on että totut liian hyvään.

Kuvaus

Valtavat tissit omistava Angelina on jokaisen tissimiehen märkä päiväuni. Sinisilmäisen Australialaisen nimikkotekopillu on varustettu tiukalla Indulge-insertillä. Insertti-tunnelissa on kolme kammiota, jotka ovat muodoiltaan samanlaisia, mutta tiukkenevat loppua kohden mentäessä. Kammiot ovat varustettu erikokoisilla nystyröillä, joiden koko ikään kuin aaltoilee. Nystyrät antavat käyttäjälleen nautinnollista stimulointia ja hierontaa, joka tiukkenee vain loppua kohden.

Hypoallerginen. Ei sisällä lateksia!

Silkinpehmeä miehuutta hyväilevä Real Feel Super Skin® -materiaali takaa hienon kokemuksen. Tämän ominaisuuden ansiosta voit irrottaa sisusosan taskulampun näköisestä kotelosta, ja pitää sitä lämpimän veden alla, jotta kokemus olisi ihanan tuntuinen heti alussa. Insertin materiaali on patentoitu, ja sitä saa ainoastaan aidoissa Fleshlight-tekopilluissa. Irrotettavan insertin ansiosta tuote on todella helppo ja siisti pestä. Eikä se jää kakkoseksi kuin aidolle.

Taskulampulta näyttävä kotelo ei pelkästään hämää tietämättömiä olemuksellaan, sillä lisäksi se myös tekee nautintoa tuottavan alipaineen keinovaginan sisälle. Alipainetta voit säätää kotelon takaosassa olevan ruuvin avulla. Innovatiivisten ominaisuuksiensa ansiosta flesut ovat omassa luokassaan. Tästä kertovat myös miljoonat tyytyväiset asiakkaat ympäri maailman.

Tämä luotettava kumppani tyydyttää sinut kun tyydytystä tarvitset. Sijoitus Fleshlightiin on kannattava, sillä oikein hoidettuna se voi kestää jopa eliniän ajan.

Fleshlight Girls – Angela White Indulge – Tuotetiedot

 • Materiaali: teksturoitu (Indulge) Real Feel Super Skin®
 • Insertin halkaisija: 1,0-2,0cm
 • Sisuksen väri: Iho
 • Taskulamppua muistuttavan kotelon väri: Vaalea helmiäisväri
 • Pituus: 25cm
 • Halkaisija: 10cm
 • Hypoallerginen, ei sisällä lateksia
 • Sopii ainoastaan vesipohjaisille liukuvoiteille
 • Lisätiedot

  Paino 0.752 kg
  Mitat 25 × 10 × 10 cm

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight Girls – Angela White Indulge”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *