Fleshlight Girls – Angela White Entice

69,00 

Aikuisviihdetähti Angela Whiten Fleshlight-tekopeppumasturbaattori. Laitteen sisääntuloaukko on tarkka mallinnos tähden vastaavasta. Varustettu Angelan nimikirjoituksella.

Fleshlight on laadukas keinovaginoihin erikoistunut yhtiö, jonka tyylikkäitä tuotteita suosittelevat miljoonat asiakkaat ympäri maailman. Sametinpehmeä, lämpöä varastoiva ja taitavasti teksturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista tehty insertti yhdessä komean taskulamppua muistuttavan ja alipainetta tuottavan kotelon kanssa muodostavat uskomattoman kokemuksen. Fleshlight-tekopillut ovat niin aidon tuntuisia ja loistavilla ominaisuuksilla varustettuja, että ainoa riski on että totut liian hyvään.

Kuvaus

Entice-masturbaattorin tiukkaa sisustunnelia kiertää yksi juomu, jonka pinnassa on nystyröintiä. Lisäksi juomen vierestä löytyy donitsimaisten rinkuloiden jono, joka kulkee myös läpi koko tunnelin. Tunneli tiukentuu loppu kohden kuljettaessa.

Silkinpehmeä miehuutta hyväilevä Real Feel Super Skin® -materiaali antaa sinulle ikimuistoisen kokemuksen. Tämän ominaisuuden ansiosta voit irrottaa sisuksen kotelosta, ja huljuttaa sitä kuuman veden alla, jotta kokemus on täyttä timanttia heti ensimmäisestä työnnästä lähtien. Sisusosan materiaali on patentoitu, ja saatavilla ainoastaan aidoissa Fleshlight-tekopilluissa. Irrotettavan insertin ansiosta helppo pestä.. Ei sisällä lateksia!

Taskulampulta näyttävä kotelo ei ainoastaan hämää asiaan perehtymättömiä olemuksellaan, vaan myös saa aikaan erittäin miellyttävän alipaineen tekopilluun. Alipainetta voit säädellä kotelon takapuolella sijaitsevan korkin avulla. Lyömättömien ominaisuuksiensa ansiosta flesut ovat aivan omassa sarjassaan. Tästä kielivät myös monet miljoonat tyytyväiset asiakkaat.

Tee kannattava sijoitus, jota ei tarvitse katua, sillä hoidettuna Fleshlight-tekopillu kestää jopa kauemmin kuin sinä itse. Fleshlightista nautit yksin tai kumppanin kanssa.

Fleshlight Girls – Angela White Entice – Tuotetiedot:

  • Materiaali: Teksturoitu (Entice) Real Feel Super Skin®
  • Väri: Iho
  • Kotelon väri: Vaalea helmiäinen
  • Pituus: 25cm
  • Leveys: 10cm (levein kohta)
  • Hypoallerginen, ei sisällä lateksia!
  • Helppo pestä irrotettavan sisuksen ansiosta
  • Sopii ainoastaan vesipohjaisille liukuvoiteille

Lisätiedot

Paino 0.725 kg
Mitat 10 × 10 × 25 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight Girls – Angela White Entice”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *