Fleshlight Girls – Alexis Texas Tornado

69,00 

Fleshlight Girls sarjan tuotteet tekevät fantasiostasi täyttä totta! Nyt sinulla on mahdollisuus tuntea Alexis Texasin peppureikä ympärilläsi.

Fleshlight on arvostettu miesten masturbaattoreihin keskittyvä yhtiö, jonka kehuttuja tekopilluja ja -peppuja suosittelevat monet miljoonat asiakkaat ympäri maailman. Silkinpehmeä, lämpöä johtava ja taidolla teksturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista valmistettu sisus yhdessä tyylikkään taskulampulta näyttävän ja alipainetta luovan kotelon kanssa tarjoavat sinulle erittäin nautinnollisen kokemuksen.

Eksklusiiviset Fleshlight, eli flesu-tuotteet jäljittelevät erittäin taitavasti aitoa tavaraa, eivätkä ne muille häviäkään.

Kuvaus

Tämän masturbaattorin sisutunneli on nimensä mukaan muotoiltu Tornadon lailla. Sen kiemurteleva ja kiusoittelevasti teksturoitu rakenne tarjoaa kunnon kyytiä miehuudelle. Sisustunnelin halkaisija vaihtelee erittäin paljon kulkiessasi tunnelin läpi (12mm-20mm).

Silkinpehmeä ja miehuutta ihanasti hyväilevä Real Feel Super Skin® -materiaali tarjoaa sinulle parhaan mahdollisimman masturbointikokemuksen. Voit irrottaa sisusosan taskulampun näköisestä kotelosta, ja pestä sitä lämpimän veden alla, jotta tuntuma olisi kuuma ja kostea heti ensi työnnöstä lähtien. Sisusosan materiaali on patentoitu, ja sitä on saatavilla ainoastaan aidoissa Fleshlight-masturbaattoreissa.

Irrotettavan sisuksen ansiosta tuote on äärimmäisen helppo pestä. Hypoallerginen. Ei sisällä lateksia!

Huom! Kyseinen tuote häviää vain aidolle tavaralle.

Taskulamppua muistuttava kotelo ei vain harhauta asiaan perehtymättömiä ulkonäöllään, sillä se myös tekee erittäin miellyttävän alipaineen tähän tekopeppuun. Imua voit säätää kotelon takana olevan ruuvin avulla.

Innovatiivisten ominaisuuksiensa ansiosta Fleshlightit ovatkin aivan omassa sarjassaan. Tätä tukevat myös miljoonat tyytyväiset asiakkaat ympäri maailman.

Tämä luotettava kumppani hoitelee sinut juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Ja mikä parasta, oikein hoidettuna Fleshlight-tekopillu kestää jopa eliniän ajan. Nauti Fleshlightista yksin tai kumppanin kanssa.

Fleshlight Girls – Alexis Texas Tornado – Tuotetiedot:

  • Materiaali: Teksturoitu (Tornado) Real Feel Super Skin®
  • Insertin leveys: 1,2-2,0cm
  • Väri: Iho
  • Kotelon väri: Vaalea helmiäinen
  • Pituus: 25cm
  • Leveys: 10cm (levein kohta)
  • Hypoallerginen, ei sisällä lateksia!
  • Sopii ainoastaan vesipohjaisille liukuvoiteille

Lisätiedot

Paino 0.752 kg
Mitat 25 × 10 × 10 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight Girls – Alexis Texas Tornado”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *