Fleshlight Girls – Adriana Chechik Next Level

69,00 

Adriana Chechik on vuonna 1991 syntynyt yhdysvaltalainen aikuisviihdenäyttelijä, joka aloitti uransa alalla vuonna 2013. Tämän jälkeen hän on näytellyt useissa aikuisviihde-elokuvissa ja hänen peppunsa on päässyt tositoimiin useasti. Chechik on kertonut, ettei ollut harrastanut seksiä kuin yhden miehen kanssa ennen tuloaan alalle. Chechik suoritti ensimmäisen kolmoisanaali skenensä vuonna 2014 Gangbang Me -filmissä, joka palkittiinkin AVN Awards palkinnolla vuoden hävyttömimmäksi kohtaukseksi.

Adrianan nimikko tekopeppu on nyt saatavilla Fleshlight brändinä! Tuotteen sisääntuloaukko on tarkka kopio Chechikin vastaavasta. Lisäksi laitteen poskea koristaa tähden nimikirjoitus.

Fleshlight on ylistetty keinovaginoihin ja tekopeppuihin erikoistunut tuotemerkki, jonka tuotteita suosittelevat miljoonat miehet ympäri maailman. Sileä ja pehmeä, lämpöä varastoiva ja taitavasti teksturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista valmistettu sisus yhdessä tyylikkään taskulampulta näyttävän ja alipainetta luovan kotelon kanssa muodostavat nautinnollisen kokemuksen.

Kuvaus

Next Level tekopepun nimi tulee sen erittäin monipuolisesta ja villistä sisustunnelista. Tunneli sisältää useita erilaisia kammioita, rinkuloitu, nystyröitö ja juomuja ja sen halkaisija vaihtelee 10-30mm välillä. Sisustunnelin, eli insertin pituus on 22,5cm.

Fleshlight on arvostettu tekopimppeihin keskittyvä brändi, jonka masturbaattoreita suosittelevat monet miljoonat miehet ympäri maailman. Silkinpehmeä, lämpöä varastoiva ja taidolla teksturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista tuotettu sisäosa yhdessä komean taskulamppua muistuttavan ja alipainetta luovan kotelon kanssa takaavat sinulle nautinnollisen kokemuksen.

Fleshlight-tekopillut on valmistettu lämpöä varastoivasta Real Feel Super Skin® -materiaalista. Voit irrottaa sisuksen kotelosta, ja huljuttaa sitä lämpimässä vedessä, jotta kokemus olisi kuuma heti ensimmäisestä työnnästä lähtien. Sisuksen materiaali on patentoitu.

Fleshlight Girls – Adriana Chechik Next Level – Tuotetiedot:

  • Materiaali: Teksturoitu (Next Level) Real Feel Super Skin®
  • Insertin leveys: 1,0-3,0cm
  • Väri: Iho
  • Kotelon väri: Vaalea helmiäinen
  • Pituus: 25cm
  • Leveys: 10cm (levein kohta)
  • Hypoallerginen, ei sisällä lateksia!
  • Helppo pestä irrotettavan sisuksen ansiosta
  • Sopii ainoastaan vesipohjaisille liukuvoiteille

”Fleshlight ei jää kakkoseksi kuin aidolle”.

Lisätiedot

Paino 0.752 kg
Mitat 25 × 10 × 10 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight Girls – Adriana Chechik Next Level”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *