Fleshlight Girls – Adriana Chechik Empress

69,00 

Kuvankaunis Adriana Chechik aloitti uransa aikuisviihdeteollisuuden parissa 22-vuotiaana, ja on edennyt urallaan todella ripeästi heti alusta alkaen. Villeistä elokuvistaan ja rajojen rikkomisesta tunnettu Adriana on julkaissut viimein myös oman Fleshlight-nimikkotekopillunsa. Tämä Fleshlight-tuote on tarkka jäljennös Adrianan häpyhuulista ja sen etuosaa koristaa toki myös hänen nimikirjoituksensa.

Fleshlight on laadukas keinovaginoihin erikoistunut yhtiö, jonka kehuttuja laitteita suosittelevat miljoonat asiakkaat ympäri maailman. Silkinpehmeä, lämpöä johtava ja taitavasti teksturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista valmistettu sisus yhdessä tyylikkään taskulamppua muistuttavan ja alipainetta luovan kotelon kanssa takaavat sinulle nautinnollisen kokemuksen. Fleshlight ei tunnetusti jää kakkoseksi kuin aidolle.

Kuvaus

Koe Empress -tekopillun avulla sama hekuma, joka hänen tuotannostaan välittyy. Nyt voit myös tuntea sen ihollasi.

Empress-insertti on kauttaaltaan täynnä aaltoilevia juomuja, jotka hyväilevät ja stimuloivat penistäsi erinomaisesti. Insertin halkaisija on noin 7,5mm-20mm, joten kyseessä on tiukahko tekopillu, joka sopii kuitenkin hyvin useimmille miehille.

Laite valmistetaan lämpöä keräävästä Real Feel Super Skin® -materiaalista, jolla saat täydellisen tekopillu-kokemuksen. Voit irrottaa sisusosan taskulampun näköisestä kotelosta, ja pestä sitä kuuman veden alla, jotta kokemus on täyttä timanttia heti ensimmäisestä työnnästä lähtien. Sisuksen materiaali on patentoitu. Irrotettavan insertin ansiosta helppo pestä.. Kalpenee vain aidon rinnalla.

Hypoallerginen. Ei sisällä lateksia!

Taskulamppua muistuttava kotelo ei ainoastaan harhauta asiaan perehtymättömiä ulkonäöllään, vaan myös luo nautintoa tuottavan alipaineen keinovaginan sisälle. Painetta voit säädellä kotelon takaosassa olevan korkin avulla. Lyömättömien ominaisuuksiensa ansiosta Fleshlight-tekopillut ovat tekopillujen parhaimmistoa. Tästä kertovat myös monet miljoonat tyytyväiset (ja tyydyttyneet) asiakkaat ympäri maailman.

Fleshlight ei ikinä ole pahalla päällä ja on aina valmiina käytettäväksi. Tämä luotettava kumppani tyydyttää sinut juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Tämä sijoitus kestää, sillä oikein ylläpidettynä se voi kestää jopa eliniän ajan. Hanki tuote, joka kestää kanssasi läpi vuosien.

Fleshlight Girls – Adriana Chechik Empress – Tuotetiedot

 • Materiaali: teksturoitu (Empress) Real Feel Super Skin®
 • Insertin halkaisija: 0,75-2,0cm
 • Sisuksen väri: Iho
 • Taskulamppua muistuttavan kotelon väri: Vaalea helmiäisväri
 • Hypoallerginen, ei sisällä lateksia
 • Pituus: 25cm
 • Halkaisija 10cm
 • Sopii ainoastaan vesipohjaisille liukuvoiteille
 • Lisätiedot

  Paino 0.752 kg
  Mitat 25 × 10 × 10 cm

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight Girls – Adriana Chechik Empress”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *