Fleshlight Girls – Claire Castel Dorcel

69,00 

Fleshlight Girls Claire Castel Dorcel on Claire Castellin vaginan malliin muotoiltu tekopillu. Varustettu luonnollisesti tähden nimikirjoituksella!

Ranskalainen Castel haluaakin, että tyydytät itsesi tällä viettelevällä keinovaginalla. Dorcel -insertti on suunniteltu jäljittelemään aitoa vaginaa mahdollisimman realistisesti. Se on myös erittäin tiukka (6-19mm halkaisija kohdasta riippuen), joten se sopii hieman kapeammille miehille tai tiukkuutta rakastaville.

Fleshlight on arvostettu keinovaginoihin keskittyvä tuotemerkki, jonka tuotteita suosittelevat monet miljoonat miehet ympäri maailmaa. Sametinpehmeä, lämpöä johtava ja stimuloivasti teksturoitu Real Feel Super Skin® -materiaalista tehty insertti yhdessä taskulamppua muistuttavan ja alipainetta tuottavan kotelon kanssa muodostavat uskomattoman tekopillukokemuksen. Tämä tekopillu häviääkin aitoudessaan ainoastaan aidolle vaginalle.

Kuvaus

Tämä Ranskalainen haluaa sinut sisäänsä! Tämän Fleshlight-tuotteen suuaukko on tarkka mallinnos Claire Castelin emättimestä.

Dorcel-insertti on 6-19mm leveä halkaisijaltaan, joten kyseessä on todella tiukka tekopimppi. Siksi se soveltuukin loistavasti hieman kapeammille miehille, tai sitten kovasta tiukkuudesta nauttiville. Dorcel-insertti on suunniteltu jäljittelemään aitoa vaginaa mahdollisimman realistisesti. Sen tunneli sisältää ”siksak” -kuviointia sekä nystyröitä, jotka antavat penikselle jumalaista stimulointia. Lisäksi tunnelin halkaisija vaihtelee paljon, ja välillä työnnytään todella tiukkojen tunnelien läpi, kun taas välillä kuljetaan hieman laajempien onkaloiden lävitse.

Hypoallerginen, ei sisällä lateksia!

Fleshlight-tekopillut tehdään lämpöä johtavasta Real Feel Super Skin® -materiaalista. Voit irrottaa sisuksen taskulampun näköisestä kotelosta, ja huljuttaa sitä kuuman veden alla, jotta kokemus olisi miellyttävä heti ensimmäisestä työnnästä lähtien. Sisuksen materiaali on patentoitu. Helppo pestä irrotettavan sisuksen ansiosta. Meiltä saat ostettua myös aktibakteerista puhdistusainetta Fleshlightille. Tästä ei enää tekopillu parane.

Taskulampun näköinen kotelo ei pelkästään hämää asiasta tietämättömiä olemuksellaan, vaan myös saa aikaan ihanasti hellivän alipaineen kotelon sisään. Imua voit säätää kotelon takana sijaitsevan ruuvin avulla. Lyömättömien ominaisuuksiensa ansiosta flesut ovatkin tekopillujen parhaimmistoa. Tästä kertovat myös miljoonat tyytyväiset asiakkaat. Fleshlight ei ikinä ole huonolla tuulella ja on koska vaan valmiina käyttöön. Tämä uskollinen työkalu hoitelee sinut kun sinulle parhaiten sopii. Ja mikä parasta, oikein huollettuna se kestää jopa eliniän!

Fleshlight luo nautinnollisia hetkiä yksin tai yhdessä.

Fleshlight Girls – Claire Castel Dorcel – Tuotetiedot

 • Materiaali: teksturoitu (Dorcel) Real Feel Super Skin®
 • Insertin halkaisija: 0,6-1,9cm
 • Pituus: 25cm
 • Halkaisija 10cm
 • Sisuksen väri: Iho
 • Taskulamppua muistuttavan kotelon väri: Vaalea helmiäisväri
 • Liukuvoide: Ainoastaan vesipohjaiset
 • Ei sisällä lateksia!
 • Lisätiedot

  Paino 0.752 kg
  Mitat 25 × 10 × 10 cm

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight Girls – Claire Castel Dorcel”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *