Fleshlight Girls – Anna Polina Dorcel

69,00 

Oletko aina halunnut tuntea Anna Polinan peniksesi ympärillä? Nyt siihen on mahdollisuus, sillä tämä Anna Polinan nimikko-Fleshlight on tarkka mallinnos hänen vaginastaan.

Fleshlight on laadukas keinovaginoihin erikoistunut brändi, jonka tyylikkäitä tekopilluja suosittelevat monet miljoonat miehet ympäri maailman. Sametinpehmeä, lämpöä varastoiva ja taitavasti teskturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista tehty insertti yhdessä komean taskulamppua muistuttavan ja alipainetta luovan kotelon kanssa takaavat sinulle uskomattoman kokemuksen.

Fleshlight-tekopillut ovat niin aidon tuntuisia ja loistavilla ominaisuuksilla varustettuja, että ainoa riski on että totut liian hyvään.

Helppo pestä ja puhdistaa!

Kuvaus

Venäläinen Anna Polina on maailmankuulu pornotähti, jonka nimikko-Fleshlight on viimeinkin saatavilla. 6-19 millimetriä leveä Dorcel -insertti-tunneli on suunniteltu jäljittelemään vaginan muotoja mahdollisimman realistisesti. Tunnelin seinissä on penistä hyväileviä nystyröitä sekä ”siksak” -tekstuuria. Lisäksi tekstuuri on hyvin aaltoileva, ja siinä on välillä hieman leveämpiä kammioita. Tunneli on pehmeä ja joustava, joten tuntuma sisään työntyessä on hyvin aidontuntuinen.

Insertin suuaukko on tarkka jäljennös Anna Polinan häpyhuulista. Insertti on ihon värinen, ja Fleshlightin kotelo on helmiäisen vaalea.

Fleshlight valmistetaan lämpöä säilyttävästä Real Feel Super Skin® -materiaalista, joka takaa sinulle ikimuistoisen kokemuksen. Tämän ominaisuuden ansiosta voit irrottaa sisusosan taskulampun näköisestä kotelosta, ja huljuttaa sitä kuuman veden alla, jotta kokemus on ihanan tuntuinen heti alusta lähtien. Insertin materiaali on patentoitu. Helppo pestä irrotettavan sisuksen ansiosta. Meiltä saat ostettua myös aktibakteerista puhdistusainetta Fleshlightille. Tämä tuote häviää vain aidolle tavaralle!

Hypoallerginen, ei sisällä lateksia!

Taskulamppua muistuttava kuori ei vain harhauta tietämättömiä ulkomuodollaan, vaan myös saa aikaan erittäin miellyttävän alipaineen tekopillun sisälle. Alipainetta voi säätää kotelon takana sijaitsevan ruuvin avulla. Lyömättömien ominaisuuksiensa ansiosta flesut ovatkin tekopillujen aatelia. Tästä kertovat myös monet miljoonat tyytyväiset (ja tyydyttyneet) asiakkaat ympäri maailman.

Fleshlight-keinovagina ei ikinä ole huonolla tuulella ja on koska tahansa valmiina käytettäväksi. Tämä luotettava työkalu hoitelee sinut kun sinulle parhaiten sopii. Tee siis kannattava sijoitus, jota ei tarvitse katua, sillä hoidettuna Fleshlight-tekopillu voi kestää jopa eliniän ajan. Ajattele pitkällä tähtäimellä, sijoita Fleshlightiin jo tänään.

Helppo puhdistaa irrotettavan sisuksen ansiosta!

Fleshlight Girls – Anna Polina Dorcel – Tuotetiedot

 • Materiaali: teksturoitu (Dorcel) Real Feel Super Skin®
 • Insertin halkaisija: 0,6-1,9cm
 • Sisuksen väri: Iho
 • Taskulamppua muistuttavan kotelon väri: Vaalea helmiäisväri
 • Ei sisällä lateksia
 • Pituus: 25cm
 • Halkaisija 10cm
 • Liukuvoide: Ainoastaan vesipohjaiset
 • Lisätiedot

  Paino 0.752 kg
  Mitat 25 × 10 × 10 cm

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight Girls – Anna Polina Dorcel”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *