Fleshlight – Alien

74,00 

Astu sinne mihin miehuus ei ole aiemmin mennyt, eli tietenkin erittäin friikillä tuplaklitoriksella varustettuun Alien-vaginaan. Tämä tummansininen Alien pyytääkin sinua lähempään kohtaamiseen.

Tässä Alien-vaginassa yhdistyvät kolmen suosituimman Fleshlightin insertti-tunnelit. Alun tiukan sisääntuloaukon jälkeen edessä on kierteisillä juomuilla varustettu Vortex-kammio. Seuraavaksi edessäsi on Lotus -kammio, jonka läpi siirrytään intensiiviseen Stamina Training Unit, eli STU -tekstuurilla muotoiltuun loppuosaan, joka kattaakin suurimman osan tunnelin pituudesta.

Kolmen suosituimman Fleshlightin mutaatio takaa sinulle tuntuman, joka on kuin aivan jostain toisesta maailmasta.

Kuvaus

Todella tiukka ja sitäkin friikimpi Alien-tekovagina. Varustettu luotetuilla Fleshlight-ominaisuuksilla!

Fleshlight on laadukas tekopimppeihin keskittyvä brändi, jonka masturbaattoreita suosittelevat monet miljoonat miehet ympäri maailman. Sileä ja pehmeä, lämpöä varastoiva ja kiihottavasti teksturoitu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista tuotettu sisus yhdessä tyylikkään taskulamppua muistuttavan ja alipainetta luovan kotelon kanssa takaavat sinulle nautinnollisen kokemuksen.

Fleslight tehdään lämpöä varastoivasta Real Feel Super Skin® -materiaalista, joka järjestää sinulle unohtumattoman tekopillu-kokemuksen. Voit irrottaa insertin taskulampun näköisestä kotelosta, ja pestä sitä lämpimässä vedessä, jotta kokemus olisi kiihkeän kuuma heti alusta alkaen. Sisusosan materiaali on patentoitu, ja saatavilla ainoastaan Fleshlight-tekopilluissa. Helppo ja nopea pestä.

Hypoallerginen, ei sisällä lateksia!

Taskulampulta näyttävä kotelo ei vain hämää tietämättömiä ulkonäöllään, sillä lisäksi se myös luo viettelevän alipaineen kotelon sisään. Alipainetta voit säädellä kotelon takana sijaitsevan korkin avulla. Innovatiivisten ominaisuuksiensa ansiosta flesut ovatkin aivan omassa sarjassaan. Tästä kielivät myös miljoonat tyytyväiset (ja tyydyttyneet) miehet.

Sijoitus Fleshlightiin on kannattava, sillä hoidettuna se kestää jopa koko eliniän ajan.

Fleshlight – Alien – Tuotetiedot

 • Materiaali: teksturoitu (Alien) Real Feel Super Skin®
 • Insertin halkaisija: 1,2-1,5cm
 • Sisuksen ja etuosan väri: Helmiäisen sininen
 • Kotelon väri: Tummansininen
 • Hypoallerginen, ei sisällä lateksia
 • Pituus: 25cm
 • Halkaisija leveimmästä kohdasta: 10cm
 • Ainoastaan vesipohjaiset liukuvoiteet!
 • Lisätiedot

  Paino 0.752 kg
  Mitat 25 × 10 × 10 cm

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight – Alien”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *