BKK – Cybersex Cup VR-masturbointilaite

149,00 

BKK Cybersex Cup on uuden sukupolven masturbaattori, jossa virtuaalitodellisuus ja liikkeentunnisteknologia yhdistyvät älypuhelimen avulla. Masturbaattorin lisäksi pakettiin kuuluu VR-lasit ja mobiilisovellus, joten kyseessä on kunnon aikuisviihdejärjestelmä.

BKK VR-lasit toimivat älypuhelimen avulla. Käynnistä sovellus, aseta se VR-asetukselle ja aseta puhelin kiinni VR-laseihin. Kotelo sopii useimmille moderneille älypuhelimille (12-15 cm puhelimet).

Kuvaus

3D-mobiilipeli VR-ominaisuudella

BKK Cup masturbaattorin mukana tuleva mobiilisovellus on ensimmäinen 3D-pornopeli, joka on saatavilla älypuhelimille. Pelissä voit kustomoida itsellesi mieltymyksiesi mukaisen 3D-tyttöystävän. Voit valita kehotyypin, hiustyylin, ihonvärin ja vaatetuksen.

Virtuaalityttöystävän voi asettaa minne ja mihin asentoon tahansa, ja hänen kanssaan voi harrastaa seksiä VR-lasien ja liikkeentunnistimella varustetun masturbaattorin luomista loistavista puitteista nauttien. VR-lasit tarjoavat realistisen näkymän, ja voi saada sinut tuntemaan joissain määrin, että olisit itse paikalla pelin tapahtumissa. Masturbaattorin liikkeentunnistimen avulla työntösi välittyvät mobiilipeliin ja näkyvät siten myös VR-laseissasi.

Vaihda pelin asetuksista VR-asetus päälle hyödyntääksesi VR-laseja.

Pakettiin kuuluu:

1. Liikkeentunnistuksella varustettu masturbaattori
2. VR-lasit
3. Mobiilisovellus (Beta versio)
– Saat ladattua sovelluksen paketin mukana tulevan kortin avulla
– Aseta masturbaattori valmiiksi, vaihda sovellus VR-tilaan ja kiinnitä puhelin VR-laseihin
– Aseta lasit päähän ja nauti modernista masturbointiteknologiasta!

Lisätiedot

Paino 1.72 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BKK – Cybersex Cup VR-masturbointilaite”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *