Millä säännöillä me pelaamme?

Käsi rinnalla

Ymmärrämme varsin hyvin, että tuotteidemme tilaaminen saattaa aiheuttaa yksityisyyteen liittyviä kuumotuksia ja epäilyjä. Tilausprosessimme on alusta loppuun 100% yksityinen, joten voit olla huoleti. Alta löydät joitakin yksityiskohtia käytännöistämme.

Ensinnäkään me emme aseta selaimeesi mainos-evästeitä. Sinulle ei siis ilmesty tekopimppien mainoksia Facebookiin, Instagram-feediin, eikä myöskään Googlen hakuihin.

Me emme myöskään harrasta sähköpostimarkkinointia. Ymmärrämme myös, että ei ole välttämättä kiva saada tilausvahvistusta Tekopillu.fi nimellä, mikäli joku sattuu pälyilemään. Siksi tilausvahvistuksemme lähettäjänä lukee työturvallinen nimi, jota emme tässä mainitse, jotta se ei olisi yhdistettävissä verkkokauppaamme.

Kaikki tilaukset toimitetaan värittömässä ja huomaamattomassa paketissa, jonka lähettäjäksi on kirjattu yleisluontoinen yrityksen nimi, jota ei voida yhdistää tähän verkkokauppaan. Paketti toimitetaan lähimpään noutopisteeseesi.

Emme koskaan soita sinulle, ellet sitä varta vasten pyydä. Mikäli tilauksessa on jokin ongelma, laitamme asiasta sähköpostia.

Tiliotteessa maksun saajana näkyy Checkout Oy tai Paypal. Paypalin tiliotteessa saajana näkyy verkkokaupan taustalla olevan yrityksen nimi, josta ei voi päätellä mitä tuotteita yritys myy.